2000
Designradiator

Instamat heeft haar aan haar programma designradiatoren weer een nieuw model toegevoegd, de BLADE. De naam van deze nieuwste radiator is net zo krachtig als zijn design. De BLADE verenigt design en functionaliteit op een unieke manier.

De BLADE is gemaakt van aluminium en is leverbaar in één vaste afmeting van 1700mm x 360mm. Hij is leverbaar in een horizontale en en verticale uitvoering. Speciaal voor de badkamer is er een versie met een verchroomde handdoekbeugel leverbaar. De aansluitingen bevinden achter de radiator. De BLADE kan dus worden aangesloten zonder dat er leidingen of aansluitingen zichtbaar zijn. Standaard wordt de BLADE geleverd in het sanitairwit. Uiteraard is levering in een groot aantal RAL en andere speciale kleuren mogelijk.

Instamat Warmtetechniek BV Instamat biedt een omvangrijk programma designradiatoren. Daarnaast levert het bedrijf Kickspace plint-heaters en Sanitherm elektrische vloerverwarming. Het bedrijf behoort tot de grootste leveranciers van modern vormgegeven radiatoren voor de woningbouw en utiliteit in Nederland. Instamat producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitairspecialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners