2819
Designradiator

Luca Sanitair introduceert naast Italiaans sanitair nu ook Italiaanse design radiatoren van het merk DAS. De unieke serie designradiator Abbracci van de Italiaanse ontwerper Marco Poletti kan geheel naar eigen inzicht vorm gegeven worden. De buizen zijn koppelbaar en zowel geschikt voor in de design badkamer als op andere plaatsen in het huis.

Een warme omhelzing van ontwerper Marco Poletti
De serie Abbracci van de ontwerper Marco Poletti, betekent letterlijk omhelzen. Dit is duidelijk in de vormgeving terug te zien, je wordt omhelsd door de warmte. De buizen zijn als modules verkrijgbaar, waardoor het geheel naar eigen idee aan elkaar te koppelen en te buigen is.

Deze mooie vormgeving kan zowel in badkamer als in andere ruimtes in het huis de ruimte verfraaien als een kunstwerk in plaats van een verwarming.

Daarnaast ontwierp Marco Poletti ook de paneelradiator Dada van hoogwaardig RVS. Doordat het rvs extreem hoog gepolijst is lijkt op wel op een spiegel. Deze serie is in diverse vormen verkrijgbaar met bijbehorende accessoires zoals een handdoekrek, maar ook uit te breiden met LED-verlichting. Uniek is dat deze serie verkrijgbaar is met een ingebouwde kranenset, zodat deze niet zichtbaar zijn.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners