Radiatoren: ze zijn nog steeds de meeste gebruikte manier om een huis te verwarmen. Radiatoren hebben veel praktische voordelen, maar wist je dat ze ook een design element in je interieur kunnen vormen? Geen noodzakelijk kwaad, maar een stijlvolle aanwinst voor je badkamer. Met de mooie radiatoren van nu wordt je interieur er alleen maar beter op!

Droom je van een huis waarbij alleen nog de architecturale essentie overblijft? Dan zijn de nieuwe designradiatoren Beams Mono & Bryce Mono een goede keuze. Een onzichtbaar geïntegreerd aansluitblok resulteert in het minimalistische ontwerp van deze innovatie. Het enige wat je ziet, is het profiel

Met het nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit. Met de geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers, verrast Vasco met meer dan een stijlvolle warmtebron om nog meer te genieten van badkamermomenten.

Instamat introduceert deze herfst een nieuwe designradiator met een unieke vormgeving: de Iskol. De traditionele ladder van vroeger keert terug als een bijzondere designradiator aan de muur. In deze verwarming komen klassieke en moderne elementen samen. Een combinatie van prachtig design, heerlijke warmte en superieure kwaliteit. Ontworpen door industrieel designer Andrea Crosetta.

De radiator staat op de vloer en rust tegen een muur. De groepering van verschillende elementen bij elkaar geeft de ruimte een elegante en warme uitstraling. Zeer stijlvol in zwart of wit maar ook leverbaar in meer dan 200 kleuren, waaronder gladde RAL kleuren en grove structuurlakken. Deze nieuwe designradiator is verkrijgbaar op de Nederlandse markt via diverse dealers (zie de website www.instamat.nl).

De Jay is een fraaie minimalistische handdoekdroger voor de exclusieve badkamer. Er is altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming.

De Jay is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal, heeft een mooie slanke vormgeving en is verkrijgbaar in twee hoogtematen. Door meerdere drogers naast elkaar te hangen, krijgt de badkamer een luxe uitstraling. De schakelaar met thermostaat bevindt zich aan de bovenkant en geeft licht als de handdoekdroger in bedrijf is. Het verbruik is ongeveer net zo veel als van een normale gloeilamp. De Jay kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers of keukens worden gemonteerd, in een inbouw en een opbouw uitvoering.

Met Blower lanceert VASCO een duurzame innovatie om snel én slim elektrisch te verwarmen. De nieuwe reeks badkamerradiatoren is uitgerust met een verwarmingsventilator die voor extra warmteafgifte zorgt. Helemaal op maat van jouw gewoontes, want de bewegingssensor stelt automatisch een programma in volgens je leefpatroon. VASCO tekent daarmee voor een primeur op de Belgische markt, conform de nieuwe Europese energienormen voor 2018.

Een radiator mag niet ontbreken in de badkamer voor de snelle verwarming van de badkamer en handdoeken. D.A.S, opgericht in 1972 door Mr. Aurelio, heeft zicht gespecialiseerd in het fabriceren van design radiatoren. Kwaliteit, innovatie en design zijn de sleutelwoorden voor D.A.S. Door deze regels in acht te nemen en te houden, levert D.A.S. een product dat u kunt plaatsen in het midden en hoog segment van de markt in radiatoren. De radiatoren worden geproduceerd in Italië in de omgeving van Milaan en groothandel Luca Sanitair biedt als enige deze radiatoren aan in Nederland.

Wanneer we ons interieur gaan vernieuwen denken we vaak aan een nieuw kleurtje op de muur, de hipste woonaccessoires en misschien ook wel een paar nieuwe meubels. Echter wordt de radiator vaak helemaal vergeten! Dat is zonde want een radiator hoeft allang geen hang of sta in de weg te zijn maar kan zelfs het pronkstuk worden in je woon, slaap of badkamer.

De kille herfst en winterdagen komen er weer aan en wat is er dan fijner om dan na een hectische dag te mogen ontspannen in een aangenaam verwarmde badkamer. Wanneer je in bad gaat liggen of onder een warme douche gaat staan heb je het natuurlijk zo lekker warm maar hoe fijn is het als de badkamer zelf ook heerlijk verwarmd wordt door een mooie designradiator.