770
Van droombestemming naar badkamerstijl
Gepubliceerd: 25-12-2022

Wil jij je badkamer veranderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat je inspireren door de cultuur, kleuren en materialen van jouw droombestemming, zoals het blauwe Santorini of het kleurrijke Marrakesh.

De nieuwste Loop & Friends wastafels van Villeroy & Boch zijn speciaal gemaakt voor bijzondere badkamers. Dankzij de drie vormen, drie montagemogelijkheden en drie gedurfde matte kleuren - diepzwart Ebony, zachtgrijs Graphite en beige Almond – tover je je badkamer om tot jouw eigen droombestemming.

Fijn design

De wastafels kunnen als opzet-, klassieke inbouw- of onderbouwversie worden geplaatst, in de vormen ovaal, rond of rechthoekig. De smalle randen van de wastafels accenturen het fijne design van de collectie. Dit is mogelijk dankzij het materiaal TitanCeram. Dit duurzame materiaal is bijzonder stevig en zorgt dat de Loop & Friends wastafels een lange levensduur hebben.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide