751
Soleil by Starck: een badkamer als een dag aan het strand

Zoals het zorgeloze gevoel van een korte vakantie aan zee: de nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en kalme atmosfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning. De compacte serie wastafels, WC's en ligbaden kenmerkt zich door zijn zachtheid. Helder en tijdloos modern, past het design van Soleil by Starck flexibel in verschillende inrichtingsstijlen.

Wastafels met zachte contouren, perfect voor dagelijks gebruik
Bij de wastafels doet de vorm denken aan het silhouet van door de wind gevormde duinen. De zachte contouren en vloeiende overgangen zijn subtiel qua vorm en tegelijkertijd gemakkelijk te reinigen. Er zijn drie afmetingen wastafels met bijpassend half-onderstel, meubelwastafels en onderbouwwastafels verkrijgbaar.. Duravit heeft ook perfect passende combinatiemogeijkheden ontwikkeld voor Soleil by Starck.

  soleil-by-starck-badkamer-02_kopiëren.jpg

badkamertrends-2024-bannerip.png

WC's met hygiëne plus
Dankzij het zacht sluitende mechanisme sluit de zitting zacht en geruisloos. Bovendien is hij gemakkelijk vast te pakken zonder de zitting of het keramiek aan te raken - een essentieel pluspunt met het oog op hygiëne. Alle wandclosets, inclusief het ruimtebesparende model met een uitsteek van slechts 540 mm, zijn voorzien van de HygieneFlush spoeltechniek, die de gehele binnenzijde van het toilet optimaal reinigt. De perfect doordachte waterstroom creëert een draaikolk die op elk moment een ideale spoeling garandeert met 4,5 liter water. Nog meer hygiëne wordt bereikt in combinatie met het zeer effectieve, antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur. Ingebrand in de binnenkant van het toilet zorgt het ervoor dat ca. 90 % van de ziekteverwekkers al na zes uur wordt vernietigd, en ca. 99,9 % na 24 uur.

soleil-by-starck-badkamer-03_kopiëren.jpg

Badcomfort met een uniek design
Philippe Starck heeft de formele zachtheid en de subtiele buitenrand van de wastafel op meesterlijke wijze overgebracht in het design van de Soleil by Starck ligbaden. Er is een grote verscheidenheid aan opties, ook wat materiaal betreft met inbouwbaden van acryl en vrijstaande baden van DuraSolid®.

Voor de inbouwbaden met geïntegreerd deel voor het hoofd zijn er verschillende eenzits- en een tweezits modellen in planningsvriendelijke afmetingen verkrijgbaar, die optioneel met Air System kunnen worden uitgerust. Het vrijstaande, ovale bad met een lengte van 1600 mm is een highlight.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners