892
Lydia’s badkamer: Afgerond staat netjes!
Gepubliceerd: 12-09-2022

We hebben weer een lezeres bereid gevonden om haar woontip met ons te delen. En laten we eerlijk zijn; wij zijn dól op goede tips, hier heb je er nooit genoeg van. Deze week een zeer praktische tip, voor iedereen die wél houdt van een schone badkamer maar niet van onnodig lang boenen. De woontip van Lydia staat deze week centraal. Kom er maar in, Lydia!

De woontip van de week van Lydia

Het eerste waar Lydia vroeger op afknapte wanneer ze bij een nieuwe vlam bleef overnachten? Een vieze badkamer. Volgens Lydia zegt dit ontzettend veel over iemand zijn of haar persoonlijkheid. En eerlijk is eerlijk, ook wij vertrekken liever uit een hotelkamer zodra wij zien dat er nog allerlei haren en viezigheid ligt.

Nu is schoonmaken van weinig mensen een favoriete bezigheid, maar wanneer je wél een schone badkamer wilt zul je daar iets voor moeten bedenken. Nu zijn er mensen die dan bewust kiezen voor donkere kleuren en matte producten in plaats van hoogglans. Waarom ze dat doen? Simpelweg omdat je hier vuil minder op ziet. Hier is Lydia echter geen fan van, het blijft aan het einde van het verhaal smerig. Liever kiest Lydia voor écht schone maar wel gemakkelijke opties. Toen zij onlangs voor de keuze stond nieuwe producten te kopen voor haar badkamer heeft ze de hoekige wasbak, het bad en de toilet dan ook ingeruild voor (afge)ronde varianten.

Praktisch én volgens de laatste trends

Lydia kwam er namelijk achter dat het schoonhouden van ronde producten écht veel makkelijker is dan van vierkante opties. Hierbij zitten (logischerwijs) namelijk geen hoekjes waar je snel aan voorbijgaat en vuil in blijft zitten. Geen vieze kitnaden en andere smerigheid. Naast dat rond veel praktischer is, is het ook helemaal volgens de laatste trends. Rond heeft een zachtere uitstraling en een gevoel van vriendelijkheid.

Dat rond niet alleen binnen de retro stijl past, bewijzen de zwart gekleurde en ronde wastafels. Dit past zowel binnen de industriële als de Scandinavische stijl, maar toch kun je er eenvoudig een doekje overheen te halen.

Kortom, een trend die van zichzelf al prachtig is maar ook nog een hele praktische kant heeft. Wij ronden voortaan alles net als Lydia af. Lydia, dank voor deze goede tip!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide