1389
Duravit badkamer
Gepubliceerd: 22-10-2012

Wanneer u een sanitairshowroom gaat bezoeken, neem dan uw plattegrond, wensenlijstje en eventueel ontwerp mee. Wilt u zich vrijblijvend oriënteren, bezoek dan een aantal sanitairshowrooms. Maak daarna een afspraak met de showroom die u het meeste aanspreekt, voor een persoonlijk advies.

Vragen, wikken en wegen
Stel tijdens het gesprek met de badkameradviseur alle vragen die u bezighouden. Aan de hand van uw wensen, plattegrond en budget kan deze goed inschatten hoe uw wensen het beste vervuld kunnen worden. Eventueel kunt u met de badkameradviseur ook de showroom van een fabrikant of groothandel bezoeken. Vele showrooms beschikken over een testruimte om whirlpools, stoomcabines of saunas uit te proberen. Maak hier gebruik van, wanneer u overweegt een dergelijk product aan te schaffen. U kunt dan in de praktijk ervaren of het product aan de verwachtingen voldoet.

Ori ë ntatie bij u thuis

De badkameradviseur zal de badkamerruimte graag bij u thuis komen bekijken. Hij/zij zal alles nog eens nauwkeurig nameten en letten op aspecten die nogal eens over het hoofd worden gezien. Daarbij valt te denken aan de warmwatervoorziening, bouwkundige aspecten, veiligheid, etc.

Ontwerp en begroting
De badkameradviseur zal graag een passend badkamerontwerp voor u maken. Wanneer een ontwerp helemaal aan uw verwachtingen voldoet, kan een begroting gemaakt worden

Vraag ook naar de installatiekosten. Deze nemen een aanzienlijk deel in van de totale kosten. Aan de hand van het voorstel kunt u natuurlijk nog aanpassen. Valt de offerte toch nog te hoog uit voor uw budget, praat daar dan over met uw sanitairspecialist/installateur en vraag hem om een alternatief.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide