904
Duravit badkamer

Wanneer u een sanitairshowroom gaat bezoeken, neem dan uw plattegrond, wensenlijstje en eventueel ontwerp mee. Wilt u zich vrijblijvend oriënteren, bezoek dan een aantal sanitairshowrooms. Maak daarna een afspraak met de showroom die u het meeste aanspreekt, voor een persoonlijk advies.

Vragen, wikken en wegen
Stel tijdens het gesprek met de badkameradviseur alle vragen die u bezighouden. Aan de hand van uw wensen, plattegrond en budget kan deze goed inschatten hoe uw wensen het beste vervuld kunnen worden. Eventueel kunt u met de badkameradviseur ook de showroom van een fabrikant of groothandel bezoeken. Vele showrooms beschikken over een testruimte om whirlpools, stoomcabines of saunas uit te proberen. Maak hier gebruik van, wanneer u overweegt een dergelijk product aan te schaffen. U kunt dan in de praktijk ervaren of het product aan de verwachtingen voldoet.

Ori ë ntatie bij u thuis

De badkameradviseur zal de badkamerruimte graag bij u thuis komen bekijken. Hij/zij zal alles nog eens nauwkeurig nameten en letten op aspecten die nogal eens over het hoofd worden gezien. Daarbij valt te denken aan de warmwatervoorziening, bouwkundige aspecten, veiligheid, etc.

Ontwerp en begroting
De badkameradviseur zal graag een passend badkamerontwerp voor u maken. Wanneer een ontwerp helemaal aan uw verwachtingen voldoet, kan een begroting gemaakt worden

Vraag ook naar de installatiekosten. Deze nemen een aanzienlijk deel in van de totale kosten. Aan de hand van het voorstel kunt u natuurlijk nog aanpassen. Valt de offerte toch nog te hoog uit voor uw budget, praat daar dan over met uw sanitairspecialist/installateur en vraag hem om een alternatief.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners