Heeft u een kleine of juist grote badkamer? Of gaat u binnenkort een eigen wellnessruimte bouwen of misschien uw toilet verbouwen? Kijk dan eens bij het kunstzinnige kwaliteitsmerk Laufen. Laufen levert o.a. de immense serie LaufenPro. Met deze unieke serie kunt u uw badruimte volledig en harmonieus inrichten. Want LaufenPro bestaat niet alleen uit twee omvangrijke serie wastafels, maar ook uit prachtige wcs, bidets, urinoirs, ligbaden, douchebakken, meerdere series kranen en twee moderne series meubels. LaufenPro biedt dus een complete oplossing, harmonieus op elkaar afgestemd, een onderscheidende vormgeving en is heel betaalbaar. Ook ergonomische designoplossingen voor rolstoelgebruikers zijn in het assortiment van LaufenPro voorzien.

De vormgeving van LaufenPro doet denken aan de natuurlijke ronde vormen van kiezels. Dankzij de ronde rand oogt het keramisch sanitair stoer en toch elegant. Wat Laufen uniek maakt zijn de twee verschillende series wastafels en de vele afmetingen, van klein tot zelfs tot een breedte van 130 cm.

De serie LaufenPro A wastafels heeft een markante rechthoekige vormgeving en is leverbaar in 20 modellen. De tegenhanger van serie A is LaufenPro B. Deze wastafels zijn vormgegeven met zachte ronde lijnen en verkrijgbaar in 12 modellen waaronder twee hoekmodellen.

Wat Laufen uniek maakt zijn de bijpassende meubels. Ten eerste een strakke serie onder- en wandkasten die in drie vineerkleuren en 38 lakkleuren leverbaar zijn. Daarnaast de exclusieve serie CasePlus. Deze serie is the State of the Art in vormgeving. De meubels zijn voorzien van hoogglans glazen frontpanelen, aluminium? randen in combinatie met kasten uitgevoerd in hoogglans wit, zwart of Noce Canaletto houtvineer.

 

Ook leuk om te lezen