653
Badkamer trends

Actueel design conform de woontrend Keramag heeft haar succesvolle sanitairserie Renova Nr. 1 Plan verder uitgebreid tot een zeer complete en veelzijdige serie voor badkamer en toiletruimte. De aantrekkelijke prijsstelling en het actuele design maken van Renova Nr. 1 Plan een slimme oplossing voor mensen die hoge eisen stellen aan comfort en kwaliteit, maar tegelijkertijd budgetkritisch zijn. Met het nieuwe closet, closetzittingen en bidets in een rechthoekig design, een fontein inclusief bijpassende onderkast en een urinoir met deksel completeert Keramag het omvangrijke programma tot een actueel totaalconcept.

Fontein en onderkasten
Met de toevoeging van een fontein (45 x 32 cm) werd de laatste hiaat in het aanbod gedicht. Daarbij biedt Keramag een 39 cm brede onderkast, uitgevoerd met een deur in de kleur wit, wengé of robijn. Ook voor de 50 cm fontein en de 55 cm wastafel zijn nieuwe onderkasten beschikbaar; naar wens uitgevoerd met een deur of met een lade. Daarmee biedt de serie nu voor alle wastafels en fonteinen van 45 tot 130 cm breedte onderkasten met een keuze uit drie actuele kleuren.

Actuele closets en bidets en urinoir
De wandhangende vlak- en diepspoelclosets en het bidet ondergingen een actuele facelift. De vormgeving werd harmonieus afgestemd op het rechthoekige design van de wastafels. De bijpassende zittingen zijn naar wens ook leverbaar met een softclosemechanisme voor het zacht sluiten van zitting en deksel. Met deze facelift biedt Renova Nr. 1 Plan een compleet assortiment van op elkaar afgestemde producten voor de privé-badkamer. Bovendien houdt het diepspoelcloset terdege rekening met verantwoord watergebruik. Deze variant spoelt met 4,5 / 3 liter, wat een besparing op waterverbruik van 25% oplevert ten opzichte van een normaal 6 liter diepspoelcloset. Met de toevoeging van een urinoir met deksel biedt de serie nu ook een complete oplossing voor de inrichting van een representatieve en comfortabele (gasten)toiletruimte.

Alle sanitairproducten zijn verkrijgbaar in het onderhoudsvriendelijke keramiekglazuur Keratect.

www.keramag.comGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners