1356
Badkamerinrichting
Gepubliceerd: 06-09-2012

KEUCO toont nieuwe manieren om het interieur van de badkamer vorm te geven: Plat en even vlak als de muur past de spiegelkast ROYAL INTEGRAL terughoudend en harmonisch in het interieur. De vormgeving en functionaliteit versmelten met elkaar. Aan de buitenkant een vlakke spiegel, aan de binnenkant veel bergruimte. Hoogwaardige materialen en een uiterst precieze bewerking bewijzen de kwaliteit van markleider KEUCO. Tot in het kleinste detail. Voor de hoge designkwaliteit werd PLAN INTEGRAL 2009 door een internationale, gerenommeerde jury van experten onderscheiden met de gegeerde "red dot".

ROYAL INTEGRAL biedt een architectonisch georiënteerde oplossing voor meer bergruimte in veeleisende badkamerontwerpen, ontworpen door Dominik Tesseraux van Tesseraux + Partner. Het minimalistische ontwerp past daardoor perfect bij elk interieur en elke woonstijl. U ziet alleen het hoogwaardige spiegelfront met één of twee deuren; het corpus verdwijnt volledig in de wand. In vijf verschillende breedten van 45 cm tot 1,5 m en in twee verschillende hoogten van 70 cm en 1 m is de spiegelkast ROYAL INTEGRAL flexibel in verschillende ruimtes te integreren. De verschillende breedten laten zich individueel met enkele of dubbele wastafels combineren.

De ROYAL INTEGRAL verenigt design en functionaliteit op een bijzondere manier. Opvallend zijn de zeer hoogwaardige materialen en de uiterst precieze bewerking. De smalle, geëloxeerde hoogglansrand die in twee breedten verkrijgbaar is, is een lust voor het oog. Door de verticale, gesatineerde lampafdekking werpt de binnenverlichting een zacht licht in de ruimte zodat een aangename sfeer ontstaat.

In geopende toestand wordt de binnenkant van de spiegelkast fel verlicht. Het geraffineerde steeksysteem voor de glazen planchetten is een aparte innovatie: via een nieuw ontwikkelde techniek kunnen de planchetten eenvoudig in de aluminium achterwand worden geschoven en kunnen ze op elk gewenst moment gemakkelijk versteld worden. In het aluminium paneel met een duidelijk design zijn aan de binnenkant van de spiegelkast twee stopcontacten geïntegreerd en optioneel zijn een RDS-radio met glazen afdekking, aanraaksensoren, digitale klok en aansluitmogelijkheden voor een externe geluidsbron geïntegreerd zoals bijvoorbeeld een iPod. Door de fabrikant worden in de handel gebruikelijke inbouwluidsprekers aanbevolen voor montage onder de wastafel. Maar ook de luidsprekers van KEUCO zorgen voor een onvervalste geluidsweergave.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide