307
Badkamercollectie Zencha onderscheiden met EDIDA Award

De ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS (EDIDA), gelanceerd in 2003, is een uniek internationaal evenement waar de 25 hoofdredacteuren van het internationale netwerk ELLE DECORATION samenkomen om de wereldwijde top in design te belonen in 15 categorieën.

"De EDIDA’s zijn voor de designgemeenschap zoals de Oscars voor de filmindustrie", Patricia Urquiola, ontwerpster.

In de categorie “badkamer” is de badkamerserie Zencha, ontworpen door Sebastian Herkner voor Duravit, dit jaar uitgeroepen als de winnaar.

Zencha
Contemplatie, ontspanning en een ruimte die helemaal van jou is, zoals je eigen privé Onsen (Een Japanse badgelegenheid met water uit een geiser). Dit was het concept waaruit Sebastian Herkner zijn inspiratie putte bij het ontwerpen van de Zencha-collectie, gebaseerd op traditionele Japanse rituelen en vakmanschap. Het vrijstaande bad kenmerkt zich door een afgeronde bodem en iets uitstekende bovenrand, terwijl de licht hellende rugleuningen binnenin zorgen voor een comfortabele onderdompeling. Dit stuk is gemaakt van DuraSolid®, een materiaal dat fluweelachtig aanvoelt, en is verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige versies.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners