Een badkamer waarin alles klopt. Mooie lijnen, aandacht voor details, de perfecte kleurencombinatie. Kort gezegd: een badkamer die een plaats verdient in de woonbladen. Een badkamer waar je in een oogopslag verliefd op wordt. Dat is een design badkamer.

Ben jij gek op modern wonen? Dan is dit artikel speciaal voor jou! Hier ontdek je hoe je een moderne badkamer creëert. En het goede nieuws is: een moderne badkamer hoeft niet na een paar jaar alweer uit de mode te zijn.

Ben je bezig met een verbouwing? Dan is de badkamer waarschijnlijk een van de grote projecten! Er zijn vandaag de dag een hoop mogelijkheden wat stijl betreft. Daarnaast mag de functionele kant natuurlijk ook niet vergeten worden. Deze stijl is natuurlijk voor iedereen anders, maar we vertellen jou graag over onze favoriete badkamerstijlen.

De badkamer is toch wel de meest verwaarloosde ruimte van het huis als het gaat om een beetje sfeer maken. Waarom? We beginnen en eindigen onze dag hier, dus ook de badkamer verdient een gezellige sfeer. Wij vertellen je hoe je dit aanpakt!

Badkamers die een sfeer uitstralen van een gezellig woon- of slaapkamer. Een ruimte waar je uren kunt verblijven. Dit kan met de complete programma’s van Duravit worden gerealiseerd. Of je nu een liefhebber bent van een Scandinavische stijl, een meer architectonische stijl, alle losse onderdelen kunnen afhankelijk van je beschikbare ruimte en persoonlijk voorkeur met elkaar worden gecombineerd tot een complete woonbadkamer.

De nieuwe najaarsproducten van IKEA bewegen met je mee - of je nu gaat verhuizen, een ruimte opnieuw indeelt of onverwacht extra gasten ontvangt. Zo is er de lichtgewicht fauteuil in Scandinavisch design die je gemakkelijk verplaatst en een nieuw modulair opbergsysteem dat in zowel de badkamer als de keuken past. 

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op wonenonline.nl brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Ga je een nieuwe badkamer inrichten? Of maak je de oude badkamer modern met behulp van een paar nieuwe elementen? Dan hebben wij 4 leuke tips voor je! Zodat je straks kunt genieten van een badkamer die praktisch én stijlvol is.

In de koude winter zoeken we graag ons fijne huis op. We maken de woonkamer gezellig met kaarsjes en leggen een extra deken op bed. Maar is jouw badkamer eigenlijk al klaar voor de winter? Met deze tips maak je de badkamer lekker warm en gezellig. Voor dat heerlijke momentje van ontspanning tijdens een koude, gure winterdag.