08
za, aug

Badkamers die een sfeer uitstralen van een gezellig woon- of slaapkamer. Een ruimte waar je uren kunt verblijven. Dit kan met de complete programma’s van Duravit worden gerealiseerd. Of je nu een liefhebber bent van een Scandinavische stijl, een meer architectonische stijl, alle losse onderdelen kunnen afhankelijk van je beschikbare ruimte en persoonlijk voorkeur met elkaar worden gecombineerd tot een complete woonbadkamer.

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op wonenonline.nl brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Ga je een nieuwe badkamer inrichten? Of maak je de oude badkamer modern met behulp van een paar nieuwe elementen? Dan hebben wij 4 leuke tips voor je! Zodat je straks kunt genieten van een badkamer die praktisch én stijlvol is.

In de koude winter zoeken we graag ons fijne huis op. We maken de woonkamer gezellig met kaarsjes en leggen een extra deken op bed. Maar is jouw badkamer eigenlijk al klaar voor de winter? Met deze tips maak je de badkamer lekker warm en gezellig. Voor dat heerlijke momentje van ontspanning tijdens een koude, gure winterdag.

De badkamer is voor het gebruik van alle leden van het gezin. Daarom moet u bij de aanschaf van nieuw sanitair met veel dingen rekening houden. Allereerst met de wensen van u en uw gezin. Wilt u alleen douchen of ook graag in bad? Wilt u één of twee wasbakken en waar plaatst u het toilet? Neem eens contact op met de Loodgieter concurrent voor hulp bij al deze vragen. U als eigenaar, kunt alle voorzieningen in die vorm aanschaffen die u mooi vind. Wij helpen u met het plaatsen en bepalen waar alles zou moeten komen. Het verbouwen van een badkamer kost veel geld en als u de juiste keuzes maakt dan kunt u bij de verkoop van uw huis hiervoor ook weer wat extra geld terug vragen.

Ooit was de badkamer niet meer dan een functionele wasruimte: praktisch ingericht, maar zonder enige persoonlijkheid of stijl. Tegenwoordig is dat wel anders! De badkamer is een plek om te ontspannen, voor jezelf te zorgen, bij te komen van het drukke leven; het is nu vaak de meest luxe ruimte van het huis. In dit artikel vind je tips hoe je dat nu precies doet, de badkamer luxe inrichten…

Organische vormen en natuurlijke materialen, het frisgroen in een bloempot of voor het raam. De combinatie van verschillende materialen, kleuren en texturen schept levendige en harmonieuze interieurs.  

De badkamercollectie Ino - ontworpen door de Franse designer Toan Nguyen in samenwerking met LAUFEN - wordt gezien als een herinterpretatie van de klassieke wastafelvorm. De objecten met hun eenvoudige lijnen en delicate maar uiterst stabiele wanden zijn elegant, uitnodigend en lijken bijna gewichtloos door het gebruik van Laufen’s innovatieve SaphirKeramik*.

Een grote luxe badkamer is voor veel mensen een droom. Helaas is dit niet altijd mogelijk, doordat er bijvoorbeeld geen ruimte is voor het uitbreiden van de badkamer. Daarnaast wonen steeds meer mensen in een kleiner appartement middenin de stad. In beide gevallen vraagt het erom dat je goed gebruik maakt van de ruimte in je badkamer, zodat het alsnog zo groot mogelijk lijkt. Er zijn verschillende manier hoe je jouw badkamer groter laat lijken dan hij werkelijk is.