983
Ontdek homing

Kijken naar je favoriete serie op de bank in plaats van een actie film in de bioscoop, een avond doorgebracht in de keuken, in plaats van naar een restaurant, 'staycation' in plaats van naar de Middellandse Zee: thuis is waar we wonen, waar we vieren en ontspannen, waar we kletsen tot in de kleine uurtjes op het terras. De eigen vier muren zijn vertrouwd terrein - dit is waar we ons thuis voelen. Bovendien genieten we van het delen van ons huis met familie en vrienden. Een trend die is uitgegroeid tot een levensstijl: homing. Deze term omvangt het opnieuw ontdekte plezier van thuis.

Er is ook een creatieve element aan homing, namelijk als het gaat om de manier waarop we het onze leefruimte vormgeven. Het individuele woonconcept richt zich altijd op de feel-good factor. Warme materialen zoals tapijten, stoffen en hout spelen een belangrijke rol in het creëren van een gezellige sfeer. Dit gaat gepaard met down-to-earth hout tinten die voor stabiliteit en comfort zorgen. Frisse, heldere kleuren zoals fel groen, azuur blauw of roze fleuren een ruimte zichtbaar op. Deze mix zorgt voor een uitnodigende en communicatieve sfeer. En net zoals de leefruimte, krijgt ook de badkamer een sterke sociale dimensie. De Darling New badkamerserie sluit hier perfect op aan.

Van keramiek tot badkamermeubelen en ligbaden, Darling New biedt een enorme variëteit aan producten. Fel groene of azuurblauwe meubelfronten brengen kleur in de badkamer. De natuurlijke texturen in zilver en terra zijn daarentegen minder opvallend. De kleurige mobiele rolcontainer biedt extra opbergruimte.

De verschillende baden zijn bijzonder comfortabel. De badrand is verbreed tot 11,5 cm, wat uitnodigt om er op te zitten. Optioneel kan zachte, witte LED-verlichting worden geïnstalleerd die voor een zachte glinstering onder de rand zorgt. Dit geeft extra sfeer.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners