713
Wavedesign

Het Wavedesign2.0 (acryl) programma heeft een volledige vernieuwing ondergaan. De modellen van de baden zijn helemaal van nu. Gericht op comfort en design én zeer betaalbaar. Uit de eerdere modellen van de inbouwbaden zijn de beste eigenschappen genomen en daaruit een nieuwe badenlijn gecreëerd. Kwaliteit staat boven kwantiteit, mooie strakke inbouwbaden in diverse modellen. In te voegen in elke ruimte, groot of klein.

In dit nieuwe programma zijn tevens een zestal prachtige vrijstaande baden opgenomen. Een ultiem luxe uitstraling voor eenzelfde uitgebalanceerde prijs/kwaliteit verhouding.

Om het wellness-gevoel te intensiveren kunnen al deze baden desgewenst worden voorzien van een massagesysteem.badkamertrends-2024-bannerip.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners