2326
Sealskin Icon baden
Gepubliceerd: 24-01-2013 Laatste update: 06-06-2023

Iedere eigentijdse badkamer heeft een eye catcher nodig. Een element dat de aandacht pakt en de sfeer bepaalt. Dat kan met de vrijstaande baden in de Icon serie. Deze stijlvolle baden zijn iconisch! De Icon baden kennen een eigenzinnige vormgeving en bieden enorm comfort. Icon is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim blijft. Icon geeft uw badkamer stijl!

De Icon baden van Sealskin combineren stijl en comfort als geen ander bad. Van de stijl geniet u iedere keer als u uw badkamer in stapt. Met haar fraaie lijnen, zonder onnodige poespas, waarbij het lijkt alsof het bad uit één stuk is opgebouwd is Icon met recht een sfeerbepaler. Maar nog veel belangrijker is het ultieme genieten als u in Icon gaat badderen. De baden zijn heerlijk breed (800mm) en door de minimale wanddikte merkt u dat vooral aan de binnenzijde; u zult versteld staan hoe comfortabel Icon ligt.

Omdat Icon geen zichtbare scheiding tussen bad en ombouw kent, kan zich hier ook geen vuil ophopen. Het bad blijft langer schoon en is eenvoudiger schoon te houden. Icon baden zijn compleet met afvoer en hebben een overloop; en dat voelt wel zo veilig. De baden worden geleverd inclusief verstelbare poten voor een eenvoudige plaatsing. Onder het bad is voldoende ruimte gereserveerd voor het bevestigen van de afvoer, zonder dat u een uitsparing in uw badkamervloer moet maken.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide