2533
Paiova Duravit
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 29-03-2022

Baden is de ideale manier om te ontspannen. Sommigen baden het liefst alleen, anderen liever met zn tweeën. Voor die laatste categorie baders zijn de duobaden een uitkomst. Dit zijn badkuipen die zijn toegerust voor baden met zn tweeën; beide zijden van het bad bieden een comfortabele zit/ligpositie. Maar het bad moet wel groot genoeg om allebei de baders voldoende beenruimte te bieden.

Naast elkaar
Er zijn ook duobaden op de markt, waarin beide baders niet tegenover elkaar, maar naast elkaar kunnen liggen. Deze baden zijn natuurlijk wel wat forser van formaat dan de gewone duobaden, maar bieden een zee aan comfort voor twee. Twee comfortabele hoofd/neksteunen zijn een must, voor optimaal genieten.

Is deze optie alleen weggelegd voor de gelukkige bezitters van een megagrote badkamer? Gelukkig niet. Steeds meer fabrikanten komen met duokuipen voor zij-aan-zij baden met een slimme plaatsbesparende vormgeving. Voorbeelden daarvan de hoekbaden Gemini Corner (bubbelbad) en Paiova (Duravit.).

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide