2074
Paiova Duravit

Baden is de ideale manier om te ontspannen. Sommigen baden het liefst alleen, anderen liever met zn tweeën. Voor die laatste categorie baders zijn de duobaden een uitkomst. Dit zijn badkuipen die zijn toegerust voor baden met zn tweeën; beide zijden van het bad bieden een comfortabele zit/ligpositie. Maar het bad moet wel groot genoeg om allebei de baders voldoende beenruimte te bieden.

Naast elkaar
Er zijn ook duobaden op de markt, waarin beide baders niet tegenover elkaar, maar naast elkaar kunnen liggen. Deze baden zijn natuurlijk wel wat forser van formaat dan de gewone duobaden, maar bieden een zee aan comfort voor twee. Twee comfortabele hoofd/neksteunen zijn een must, voor optimaal genieten.

Is deze optie alleen weggelegd voor de gelukkige bezitters van een megagrote badkamer? Gelukkig niet. Steeds meer fabrikanten komen met duokuipen voor zij-aan-zij baden met een slimme plaatsbesparende vormgeving. Voorbeelden daarvan de hoekbaden Gemini Corner (bubbelbad) en Paiova (Duravit.).

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners