1564
Vrijstaande ligbaden

Vrijstaande ligbaden zijn een trend en worden steeds populairder bij hotels, luxe appartementen en vrijstaande woningen. Dat komt omdat een vrijstaand ligbad een architectonisch hart vormt van een badruimte en deze ruimte bijzonder en uniek maakt. Daarnaast zijn opdrachtgevers en interieurarchitecten altijd op zoek naar architectonische objecten en individuele meesterwerken, die ervoor zorgen dat het interieur van een badruimte onderscheidend en exclusief wordt, allure krijgt en de gewenste luxe uitstraling. Voor exclusieve vrijstaande ligbaden heeft de Duitse designfabrikant Bette vele modellen en stijlen in haar assortiment.

Ontdek het design
Elk design en ieder model is ontworpen voor hun specifieke doel en functie. Omdat Bette niet alleen functionele ligbaden, maar altijd architectonische objecten vervaardigd, is elk model ontworpen door Designbüro Tesseraux + Partner. Zij weten tot in de kleinste details het ontwerp te verfijnen en consequent door te voeren. Zij creëren objecten die passen in de tijdgeest en voldoen aan de veeleisende behoeften van de hedendaagse consument. Dit zijn enige series:

BETTELUX SHAPE
De nieuwste generatie vrijstaande ligbaden, wastafels en accessoires, die gedragen worden door een open stalen frame. Dit zorgt voor een volledig nieuwe en opvallende uitstraling. Het design is minimalistisch en karakteristiek en consequent doorgevoerd in alle objecten. Met BETTELUX SHAPE kan bovendien eenvoudig een totaalbeeld worden gecreëerd, omdat het assortiment naast ligbaden en wastafels, ook bestaat uit multifunctionele accessoires.

BETTELUX (OVAL)
Bij deze serie is de geometrische vorm van de buitenzijde zowel in de strakke rechthoekige designstijl, alsook in ovale en natuurlijke vormen verkrijgbaar. Ook de subtiele belijning van de badrand maakt deze serie karakteristiek. De vormgeving van de binnenzijde oogt vloeiend en zacht. De beide modellen kunnen gecombineerd worden met wastafels en de strak vormgegeven meubels BETTEMODULES. BETTEART
Bij BETTEART is de vorm tot kunst verheven. Het bad is uit één stuk vervaardigd met een extreem smalle badrand. Het heeft een sculpturaal karakter, is licht en elegant en winnaar van de Red Dot Design Award 2014.

BETTECUBO
Dankzij de unieke kubistische en conische vormgeving is deze serie Designpreis 2012 genomineerd en winnaar van de DESIGN PLUS award. De mantel is volledig naadloos vervaardigd. Een meesterwerk op hightech gebied.

BETTEROMA
Ook klassiek en romantiek hoort tot de keuzemogelijkheden. Door de typerende vorm van het bad op poten is het ligbad een markant object, dat ook met modern en landelijk is te combineren.

BETTESTARLET OVAL
De heldere symmetrische vormgeving maakt dit bad bijzonder, evenals de vele afmetingen die Bette levert.

Topkwaliteit en duurzaam
Bette staat naast keuzevrijheid en toonaangevend design voor topkwaliteit. Daarom zijn de vrijstaande ligbaden van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak van het BETTEGLAZUUR® hebben vuil en bacteriën geen kans. Een duidelijk voordeel tegenover kunststof. Daarnaast is het emaille kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover), hittebestendig (ook bestand tegen kaarsen) en voor een hoog comfort warmtegeleidend. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren.

Duo van kleuren
Met de unieke mogelijkheid van twee kleuren creëert u een indrukwekkend decoratief element in de badkamer. Een aantal ligbaden levert Bette in een fraaie bi-colour kleurcombinatie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners