1249
Stoombad Cleopatra

De Romeinen wisten het al: een stoombad is een wéldaad voor lichaam en geest. En in onze tijd betekent het ook - en vooral - meer fun dan ooit! Want wat is er lekkerder dan even stoom afblazen en op ieder moment van de dag een ontspannend en verkwikkend stoombad kunnen nemen in uw eigen douche-/ stoomcabine? Genieten in optima forma! De weldadige warmte van de stoom opent de poriën, reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen uit het lichaam. En stoom is, aangevuld met heerlijke geurstoffen als bijvoorbeeld eucalyptus of dennen, altijd een verademing voor de luchtwegen, zeker bij verkoudheid. In een douche-/stoomcabine krijgt uw doucheritueel een compleet andere dimensie: het wordt een dagelijks terugkerend festijn!

Heerlijk stomen én ontspannen douchen
Een cabine is niet alleen een fantastisch stoombad: het is ook een unieke douchecabine. Door de optimale isolatie is er direct een aangename temperatuur. En door de constructie van de cabine blijft uw badkamer droog; dat scheelt u veel schoonmaakwerk. Door de zitplaatsen, waarop u gerust heerlijk achterover kunt gaan zitten, hoeft u niet altijd staand te douchen. U kunt uw lichaam verder laten verwennen door verschillende douchestralen: want de meeste cabines kunt u naar wens uitvoeren met massagedouches, zijdouches of een dakdouche.

Achter de muur of voor de muur
Bij de keuze voor een stoomcabine kunt u kiezen voor een inbouwcabine of een voorbouwcabine. In het eerste geval staat uw stoomcabine, net als het inbouwreservoir van het toilet, ingebouwd achter een tegelmuur en ziet u alleen de deur die de toegang tot uw cabine verschaft. In het geval van een voorbouwcabine staat de cabine als een losse unit voor de tegels. Het voordeel van een inbouwcabine is dat deze eenvoudiger te integreren is in het design en interieur van uw badkamer.

Simpel en snel installeren zonder speciale voorzieningen
Als er in de ruimte die u voor uw cabine heeft bestemd, een aansluiting voor warm en koud water, een afvoer en een elektriciteitsaansluiting aanwezig zijn, is het installeren een kwestie van slechts enkele uren. Bij de meeste merken kunt u ook een beroep doen op de installatieservice van de importeur.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners