2034
Stoer en chique: Bettebaden in matzwart
Gepubliceerd: 15-12-2020 Laatste update: 22-12-2020

Wilt u een stijlaccent in de badkamer? Dan zijn de nieuwe matzwarte baden van fabrikant Bette de oplossing. De Bette baden zijn al opvallend wegens het bijzondere design, het hoge ligcomfort en het duurzame materiaal. Met het mat-zwart creëert u een extra statement, die past bij een stoere, industriële, chique en mysterieuze beleving.

In de mode, fotografie en architectuur is zwart al enige jaren de trend. Met zwart worden esthetische stijlaccenten gecreëerd. Die extra opvallendoor structuur en duidelijkheid, met een vleugje mystiek, magie en drama. Dit geldt ook voor de badarchitectuur, waar steeds meer kranen, armaturen, ja zelfs toiletten en baden in het zwart worden toegepast. Zwart is met vele stijlen te combineren, ook de retro combinatie van zwart wit is weer helemaal hip.

Alle Silhouette baden in matzwart

“Als wij het doen, doen wij het goed”, zegt Sven Rensinghoff, marketing manager bij Bette. “Alle series baden met in de modelnaam de toevoeging “Silhouette” zijn leverbaar in matzwart. Dit zijn er tientallen, onder meer de markante series BetteArt, BetteLux en BetteStarlet. Dan kan de badkamerontwerper elk gewenst model kiezen en goed tegemoet komen aan de individuele wensen van de consument.”

Hoogwaardig titaanstaal

De voordelen van het geglazuurde titaanstaal komen ook in het matzwart volledig tot zijn recht. Het absoluut hygiënische materiaal is niet alleen uiterst duurzaam, maar onderscheidt zich door zijn huidvriendelijke eigenschappen, duurzame kleurbestendigheid en ongevoeligheid voor cosmetica en bad additieven. Bovendien is het materiaal bestand tegen heet kaarsvet en kan het een stootje hebben. Niet voor niets geeft Bette 30 jaar garantie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide