2398
Sealskin streetart

De wereld van douchecabines en badkamers is redelijk traditioneel. Des te bijzonder is de keuze van Sealskin, leverancier van hoogwaardige douches, om bij de introductie van hun allernieuwste product aan een street artist te vragen een passend werk te maken.

Sieglinde Baetens, marketing manager bij Sealskin vertelt hierover het volgende: “Onze allernieuwste douche, SOHO, is een opvallende verschijning. Geïnspireerd op industriële, stalen deuren, lijkt hij totaal niet op wat er veelal wordt aangeboden in de markt. En daar past ook een hele bijzondere ondersteuning bij.”.

De street artist waar Sealskin voor koos is Judith de Leeuw van JDLStreetart. Judith heeft recent de Young Talent Award gewonnen op de 2017 Dutch Street Art Awards. Sieglinde over deze keuze: ”Judith gebruikt een modern medium (spray painting) om klassieke werken te maken. Met onze nieuwe douche, de SOHO, hebben we een moderne vertaling gemaakt van oude, stalen deuren. Dezelfde tegenstelling tussen oud en nieuw, dus. Daarnaast maken we ons natuurlijk graag sterk voor opkomende, jonge talenten.”.

SOHO is een serie douchedeuren en inloopdouches met matzwarte kaders. Samen met de subtiel toegepaste industriële bouten is de inspiratie zichtbaar gebleven. Met bijzonder veel aandacht voor details, zoals de verborgen bevestiging van de steun en de mogelijkheid om de douchedeur ook drempelloos te plaatsen, is deze industriële look succesvol vertaald naar een moderne douche.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Judith de Leeuw heeft zich laten inspireren door het ontwerpproces van SOHO. De tegenstrijdigheid tussen oud, industrieel en strak, modern is dan ook goed zichtbaar. Het werk van Judith wordt gebruikt bij de presentatie van de douches en zal ook prominent terugkeren op de verpakkingen. Sieglinde, lachend: ”door het kunstwerk ook op de verpakkingen van SOHO te gebruiken kan iedereen een echte ‘Judith de Leeuw’ in zijn eigen huis ophangen!”.

SOHO wordt gepresenteerd tijdens twee speciale evenementen voor klanten: 31 augustus aan het strand in Bloemendaal bij Lateraanzee en op 17 en 18 September in het Efteling park. In Bloemendaal zal Judith de Leeuw live de laatste hand leggen aan haar bijzondere kunstwerk. Wil je haar aan het werk zien? Loop dan tussen 17:00 en 22:00 zeker langs bij Lateraanzee. SOHO douches zijn eind 2017 beschikbaar bij sanitair speciaalzaken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners