De populaire badmeubelserie Beat is nu nog completer. Naast het bestaande meubel van 100cm breed en 120cm breed is er nu ook een 80cm brede uitvoering. Uitermate geschikt om ook de kleinere badkamers extra allure te geven.

Comfortabel baden in een vrijstaand bad van de serie LUCA VASCA BADEN is een ontspannen en luxe beleving. De baden zijn volledig massief gegoten van mineral stone en hebben door de dunne rand van 2,5 cm, een strak en slank design met een heerlijk ligcomfort. Vanaf eind augustus zijn de nieuwe bijpassende opzetkommen verkrijgbaar.

Een vrijstaand bad kan uitstekend geplaatst worden op een grotere etage, in een loft of in een slaapkamer met vrije ruimte rondom. Hierbij zijn mooie bijpassende kranen die direct uit de vloer naast het bad komen.

Eind augustus is de nieuwe serie bijpassende opzetkommen verkrijgbaar van hetzelfde materiaal, en met dezelfde uitstraling en ergonomische vormen als de baden.

De serie baden is in de kleur hoog glans wit verkrijgbaar en in verschillende vormen; van cilindrisch tot rond en symmetrisch tot asymmetrisch. Voor extra rugondersteuning is een verhoogde rugleuning met ergonomische belijning mogelijk. Er zijn 5 modellen in de maten 1.60, 1.70 en 1.80 cm. Deze modellen hebben meer inhoud dan traditionele inbouwbaden, door hun dunne rand.

LUCA VASCA BADEN is een serie baden van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het design is 100% Italiaans.

Als de dagen korter worden en de temperatuur naar het vriespunt zakt, is het erg behaaglijk om s avonds een warm bad te nemen. Baden is ontspannend en het bevordert een goede nachtrust. Zeker in combinatie met allerlei heerlijk geurende oliën.

De badkamer van nu staat voor ontspanning. Het pure genieten voor lichaam en geest. Dit is ook het basisgevoel waar JEE-O zich met haar lifestyle producten op richt. Zij breidt haar Quartz by Dado lijn uit met de nieuwe modellen Emili, Carmen en Maya. Het minimalistische design en de organische vormen zijn kenmerkend voor deze baden, waarbij functionaliteit en oog voor detail direct opvallen. De heldere pure vormen roepen nostalgische en letterlijke "warme" gevoelens op.

Dat klinkt toch eigenlijk erg logisch! Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, brengt mede daarom, drie nieuwe baden op de markt. De designserie WellPool baden is uitgebreid met een kleiner model plus een luxe loungevariant. Tevens wordt het ruimtebesparende Moneva bad vervangen door een nieuwe moderne uitvoering. Cleopatra biedt hiermee voor vrijwel iedere badkamer, groot of klein, een passend en hoogwaardig bad.

Baden in Holland: trendy badderen in Jaarbeurs Utrecht

'Live' badkamers kijken en ontwerpen
In je hoofd of op papier ziet een badkamer er toch altijd anders uit dan in het echt. Tijdens Baden in Holland kun je op je gemak 32 volledig opgebouwde badkamers bekijken en zo inspiratie en ideeën opdoen. De badkamers van deze Bathroom Experience zijn compleet ingericht, van tegels en badkuip tot badkameraccessoires en verwarming. Ook variëren ze qua grootte en stijl, zodat je als bezoeker een goed beeld krijgt van wat er eigenlijk allemaal mogelijk is. Iedereen die de smaak te pakken heeft gekregen kan bij de Ontwerpfabriek een ontwerp-op-maat laten maken voor zijn of haar eigen badkamer. Dat gebeurt op papier of 'live'. Met behulp van een aantal lichtgewicht elementen wordt binnen de afmetingen van de opgegeven badkamermaten ter plekke de meest optimale inrichting gecreëerd. Of je nu drie of tien vierkante meter ter beschikking hebt. Ook de Ontwerproute is ontwikkeld voor een advies op maat. De! ze route neemt bezoekers mee langs meerdere ontwerpers met ieder hun eigen stijl en specialisme.

Prototype toilet
Net als de mode is ook het sanitair aan trends onderhevig. Tijdens Baden in Holland kunnen bezoekers met eigen ogen zien wat topontwerpers als Philippe Starck en Antonio Citterio recent op sanitair gebied hebben ontworpen. Verder staat in de Warme Badkamer de verwarming centraal, hier wordt een compleet overzicht getoond van de nieuwste en meest trendy designradiatoren. Bij Kijken in de Toekomst tenslotte geven jonge ontwerpers hun toekomstvisie op het toilet. Met prototypes, verfrissende ideeën en uitgewerkte ontwerpen.

Mooiste badkamer
Tijdens Baden in Holland zijn de winnende ontwerpen van de tweejaarlijkse Badkamer Design Award te zien. Deze prijs is bedoeld voor de mooist ontworpen badkamers van Nederland en wordt voor de zevende keer uitgereikt.