De stoomdouche "St.Trop" van Duravit, ontworpen door Philipp Starck, wordt gekenmerkt door een brede omlijsting en een lichtstrook in het plafond. De douche benodigd slechts één vierkante meter vloeroppervlak. De Starck-armaturen en de luxe hoofddouche maken deze stoomdouche tot een volwaardige douche voor dagelijks gebruik. Met een bedieningspaneel is de stoomdouche eenvoudig te regelen. Deze comfortdouche is verkrijgbaar in 27 meubelkleuren. Het krukje is gemaakt uit hittebestendig materiaal en is een op zichzelf staande sculptuur. Afmeting: 100 x 100 x 221 cm. (L x B x H)

De rust van de natuur is bijna niet te evenaren. Toch komt Villeroy & Boch wel erg dicht in de buurt met de nieuwe badkamerlijn My Nature. Pure materialen, vriendelijke kleurnuances en een subtiel decor: My Nature brengt een oase van rust in de badkamer.

Het nieuwe vrijstaande Primo acryl bad met een luxueuze uitstraling, past geheel binnen de badkamer van deze tijd. De diverse bijpassende vrijstaande kranen in verschillende stijlen maken de uitstraling van het bad persoonlijk en compleet.

Strakke Quartz badenlijn voor de nostalgische liefhebber. De badkamer is veranderd van functionele wasruimte naar wellness-oase: een wellnessruimte voor lichaam en geest. Mensen brengen meer tijd door in de badkamer, omdat zij zich er niet alleen meer willen wassen, maar juist ontspannen en tot rust willen komen. En hierdoor veranderen ook de wensen die aan douches en baden worden gesteld. Waren het vorig jaar nog de RVS design Jee-O douches, dit jaar speelt JEE-O verder in op deze trend door de introductie van Jee-O Quartz badenlijn. Dit is een nieuw item uit de Jee-O serie, die bestaat uit lifestyle specials. Jee-O Quartz bestaat uit drie vernieuwende design badmodellen en twee hippe bijpassende wastafels annex waskommen. Alles is vrijstaand en versterkt het ruimtelijk effect in de badkamer, zodat niet alleen het gevoel van comfort en bewegingsvrijheid maar ook een eigen persoonlijke, bijna huiselijke ambiance kan worden gecreëerd.

500 by Antonio Citterio bad als onderdeel van luxe design badkamerserie / Innovatieve vormgeving / Royale binnencapaciteit voor groots baden, compacte buitenvorm / Als inbouwbad of met houten panelen in Bleached Oak / Drie varianten voor een passende oplossing /

Het 500 by Antonio Citterio ligbad van Keramag is een bijzondere afronding van de badkamerserie met dezelfde naam. De vooraanstaande Italiaanse architect en designer Antonio Citterio tekende voor het design. Hij creëerde een ruimtebesparende badkamerconcept met hoek- en wandwastafels, een wandcloset, een wandbidet en meubels. Het geometrische, puristische design is niet alleen bijzonder qua uitstraling, maar houdt ook rekening met een ruimtebesparende indeling van de badkamer, zodat optimale bewegingsvrijheid gegarandeerd is.

Groots baden
Ook het ligbad heeft ruimtebesparing met bewegingsvrijheid als uitgangspunt. De binnenvorm van het bad is met een inhoud van 200 liter zondermeer royaal te noemen. Toch is de buitenkant van het bad bescheiden in maatvoering (1630x750x565 mm), dankzij een innovatieve vormgeving. Het bad kan ingebouwd worden, of worden voorzien van een ombouw met houten panelen voor een luxe uitstraling met een echte woonsfeer.

Panelen
De houten panelen zijn leverbaar in de lichte, matte houtkleur Bleached Oak. Daarmee sluit het bad in vorm en kleurstelling perfect aan op de houten meubels uit de badkamerserie 500 by Antonio Citterio.

Varianten
Het bad is leverbaar in een hoekversie (linker of rechtervariant) of in een muurversie. De brede randen langs het bad bieden voldoende aflegruimte voor allerhande badbenodigdheden. Het bad is gemaakt van 4 mm dik gethermoformeerd acryl, versterkt met glasvezel.

Het 500 by Antonio Citterio bad is leverbaar vanaf: € 946,00 (incl. BTW)

Voor iedereen die wel eens iets anders wil dan het zoete roze of lichtblauwe babybadje biedt Franke twee babybadjes in roestvrijstaal aan. Deze beide modellen zijn geschikt voor inbouw in een werkblad. Voor toepassing wordt gedacht aan een hippe design badkamer bij gezinnen met babys en kleine kinderen, of direct op de babykamer.

Eerder introduceerde Sealskin het Rose bad van 180 x 80 cm, een al zeer royaal duobad met een strakke vormgeving en een uitstekend ligcomfort. De populariteit van dit hoogwaardige en tegelijkertijd uiterst betaalbare bad heeft ertoe geleid dat Sealskin nu komt met een tweede uitvoering van dit bad in de maat 190 x 80 cm. Om heerlijk languit in je eentje of gezellig samen te badderen.

Wat een mooie nieuwe badenlijn van Sealskin! Een stoere, eigentijds vormgegeven serie met populaire rechthoekige baden, compacte oplossingen én extra grote eyecatchers. Optioneel verkrijgbaar met een hoogwaardig, prachtig vormgegeven onderbouwmeubel.

De populaire badmeubelserie Beat is nu nog completer. Naast het bestaande meubel van 100cm breed en 120cm breed is er nu ook een 80cm brede uitvoering. Uitermate geschikt om ook de kleinere badkamers extra allure te geven.