2037
Ondergedompeld in de baden van Duravit
Gepubliceerd: 30-06-2020

De keuze is reuze wanneer het gaat om vrijstaande ligbaden in de prachtige collecties van Duravit. De ligbaden uit de Happy D.2 Plus collectie bieden dankzij de compacte buitenafmeting grote flexibiliteit bij het inrichten van de ruimte. Het glanzende acryl is verkrijgbaar met een naadloze bekledingen van supermat grafiet. Alle modellen ligbaden kunnen worden uitgevoerd met het optionele whirlpoolsysteem. Naast de royale, ergonomisch ontworpen binnenzijde, biedt dit pure ontspanning en aangenaam comfort.

 

 

ligbad-happy-d2-plus2.jpg
Ligbad Happy D.2 Plus

Een van de hoogtepunten is het ligbad uit de XViu-serie. Het significante metalen frame, het met V-profiel, is verkrijgbaar in matchampagne of matzwart en contrasteert op die manier met het hoogglanzende, witte acryl. Het frame vormt ook bij het bovenaanzicht een exacte rechthoek en volgt aan de binnenzijde een ergonomische en organische vrije vorm.

ligbad-luv-duravit.jpg

Het ligbad uit de serie Luv is met zijn softe belijning in iedere badkamer een blikvanger. De ronde vorm zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en rond het totale plaatje van de serie af. Het Luv bad is gemaakt van DuraSolid®, dit staat voor duurzaamheid, hoge stabiliteit en slipvastheid.

Duravit levert passend bij deze vrijstaande ligbaden ook wastafels, badkamermeubels, kasten, spiegels, douchebakken en wc’s voor een harmonieus ingerichte badkamer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide