2051
Nieuw: Luxe baden en waskommen met ‘concrete design’
Gepubliceerd: 18-03-2022

Elegante baden en waskommen met een ruige buitenkant of gevat in een rotsblok: dat is het resultaat van de samenwerking tussen Bruud en Solid Concept. Ze sloegen de handen ineen en bedachten een krachtige lijn waskommen en baden, geïnspireerd op de natuur.

Puur, ruig en luxe
‘Ruwe bolster, blanke pit’ is een goede omschrijving van het Bruudstyle-sanitair. De waskommen en baden hebben een grove reliëfstructuur of een rots-element van Bruud aan de buitenzijde. De binnenzijde is glad en mat afgewerkt door Solid Concept. Deze combinatie zorgt voor een ruige maar luxe uitstraling. De binnenzijde van het sanitair is standaard verkrijgbaar in wit en zwart. Voor de buitenzijde zijn de mogelijkheden bijna eindeloos: de kleurstelling en eventuele rots-elementen kunnen op maat worden aangepast.

persbeeldwinkel_2022-02-14_620a459036b45_o_bruudstyle_iinsieme_zwart_steen_groot_kopiëren.jpg

Betonkunstenaar
Solid Concept giet sinds 1996 ‘solid surface’-producten. Begin 2020 ontmoette Jan Hitters van Solid Concept beeldend kunstenaar Ruud Visser van Bruud. Na zijn studie aan de kunstacademie werkt Ruud sinds 1999 in de decorwereld. Sinds 2008 is hij gespecialiseerd in belevingswerelden van beton. Bruud verzorgde inmiddels de meest uiteenlopende projecten en ontwerpen. Hij is veelgevraagd door zowel particulieren als bedrijven. Zo maakte hij de bekende Cenote zoutwatergrond in Thermen Bussloo, maar zijn werk is bijvoorbeeld ook in Artis, verscheidene musea en particuliere tuinen te vinden.

persbeeldwinkel_2022-02-14_620a46514fb46_o_bruudstyle_nt1_7253_kopiëren.jpg

Fantasierijk maatwerk
De producten van Bruudstyle zijn te bewonderen in showrooms in Nederland en Duitsland. De producten in de showrooms zijn direct beschikbaar voor verkoop - ‘what you see is what you get’. Daarnaast is maatwerk in de breedste zin van het woord mogelijk. Het einde van de fantasie is daarbij het einde van de mogelijkheden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide