1341
Bettelux oval highline

Bette ovaalvormige badkuip voor in een verhoging Bent u een liefhebber van iets anders in de badkamer, iets exclusiefs? Iets dat een totaal ander beeld creëert? Kijk dan eens naar de innovatie van de Duitse fabrikant Bette: het nieuwe ligbad BETTELUX OVAL HIGHLINE. Deze kan worden geïntegreerd in een verhoging en creëert nieuwe perspectieven in de totale beleving van uw badkamer.

BETTELUX OVAL HIGHLINE
Het ligbad BETTELUX OVAL HIGHLINE, is één van de drie markante modellen van de nieuwe serie BETTELUX OVAL, die allen het kenmerk hebben van een ovale en natuurlijke vorm. Naast het nieuwe ligbad voor in een verhoging, biedt Bette vrijstaande modellen, die als markant object fungeren als “eyecatcher”. Als derde model biedt Bette inbouwligbaden met een zeer smalle badrand van slechts 8 mm. Het design van alle modellen is gecreëerd in samenspraak met ontwerpbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam. Naast de ligbaden biedt Bette een omvangrijk assortiment bijpassende wastafels. Elk badkamerobject heeft de typische Bette signatuur, die het bedrijf de reputatie van exclusiviteit en duurzaamheid heeft gegeven.

Karakteristieke vormbeleving
Het ligbad BETTELUX OVAL HIGHLINE is te integreren in een verhoging en steekt 28 cm boven de verhoging uit. De loodrechte zijkant past harmonieus bij een strakke belijning. De smalle badrand, die subtiel overgaat in de vloeiende binnen vorm, geeft het ligbad een exclusief karakter. En het comfort is hoog dankzij de mooie vloeiende vormen van de binnenzijde.

Wat Bette bovendien bijzonder maakt is het feit, dat zowel in de binnen vorm als de omkasting, geen voegen en naden zitten. Om het gevouwen, gelaste en dan fijn geëmailleerde staal zonder naden te produceren, vereist een hoge mate van precisie en vakbekwaamheid. Dat kan Bette als geen ander. Dankzij de hoogwaardige productietechniek zijn de ligbaden prachtig om te zien, maar ook robuust en duurzaam. U geniet jarenlang van zorgeloos bad comfort.

Design wastafels in dezelfde stijl
In dezelfde designstijl levert Bette een uniek assortiment wastafels. De binnenzijde heeft geen hoeken en randen maar vloeiende vormen, waardoor het water op natuurlijke wijze naar de afvoer loopt. De wastafels zijn leverbaar als opbouw- en inbouwwaskommen voor meubelconsoles, en als alleenstaande wastafels voor wandmontage in breedten van 600, 800 en 1.000 mm. Ecologisch gecertificeerd

De ecologische kwaliteit van BETTELUX OVAL is net als alle producten van Bette, gecertificeerd door een Environmental Product Declaration (EPD) van het Institut Bauen und Umwelt e.V. Deze EPD voldoet aan de ISO-norm 14025. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners