1657
500 by Antonio Citterio
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 21-04-2017

500 by Antonio Citterio bad als onderdeel van luxe design badkamerserie / Innovatieve vormgeving / Royale binnencapaciteit voor groots baden, compacte buitenvorm / Als inbouwbad of met houten panelen in Bleached Oak / Drie varianten voor een passende oplossing /

Het 500 by Antonio Citterio ligbad van Keramag is een bijzondere afronding van de badkamerserie met dezelfde naam. De vooraanstaande Italiaanse architect en designer Antonio Citterio tekende voor het design. Hij creëerde een ruimtebesparende badkamerconcept met hoek- en wandwastafels, een wandcloset, een wandbidet en meubels. Het geometrische, puristische design is niet alleen bijzonder qua uitstraling, maar houdt ook rekening met een ruimtebesparende indeling van de badkamer, zodat optimale bewegingsvrijheid gegarandeerd is.

Groots baden
Ook het ligbad heeft ruimtebesparing met bewegingsvrijheid als uitgangspunt. De binnenvorm van het bad is met een inhoud van 200 liter zondermeer royaal te noemen. Toch is de buitenkant van het bad bescheiden in maatvoering (1630x750x565 mm), dankzij een innovatieve vormgeving. Het bad kan ingebouwd worden, of worden voorzien van een ombouw met houten panelen voor een luxe uitstraling met een echte woonsfeer.

Panelen
De houten panelen zijn leverbaar in de lichte, matte houtkleur Bleached Oak. Daarmee sluit het bad in vorm en kleurstelling perfect aan op de houten meubels uit de badkamerserie 500 by Antonio Citterio.

Varianten
Het bad is leverbaar in een hoekversie (linker of rechtervariant) of in een muurversie. De brede randen langs het bad bieden voldoende aflegruimte voor allerhande badbenodigdheden. Het bad is gemaakt van 4 mm dik gethermoformeerd acryl, versterkt met glasvezel.

Het 500 by Antonio Citterio bad is leverbaar vanaf: € 946,00 (incl. BTW)

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide