1934
Jee-O Quartz
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Strakke Quartz badenlijn voor de nostalgische liefhebber. De badkamer is veranderd van functionele wasruimte naar wellness-oase: een wellnessruimte voor lichaam en geest. Mensen brengen meer tijd door in de badkamer, omdat zij zich er niet alleen meer willen wassen, maar juist ontspannen en tot rust willen komen.

En hierdoor veranderen ook de wensen die aan douches en baden worden gesteld. Waren het vorig jaar nog de RVS design Jee-O douches, dit jaar speelt JEE-O verder in op deze trend door de introductie van Jee-O Quartz badenlijn. Dit is een nieuw item uit de Jee-O serie, die bestaat uit lifestyle specials. Jee-O Quartz bestaat uit drie vernieuwende design badmodellen en twee hippe bijpassende wastafels annex waskommen. Alles is vrijstaand en versterkt het ruimtelijk effect in de badkamer, zodat niet alleen het gevoel van comfort en bewegingsvrijheid maar ook een eigen persoonlijke, bijna huiselijke ambiance kan worden gecreëerd.

Stijlvol en duurzaam
Heldere, pure vormen spelen een belangrijke rol in de Jee-O Quartz lijn. Functioneel, stijlvol en met oog voor detail. Drie strakke modellen, die ook nostalgie oproepen. Het materiaal is afkomstig uit Zuid - Afrika: ze zijn in hun specifieke vorm gegoten middels een combinatie van composiet met Quartz. Hierdoor heeft het de kenmerkende eigenschap een keiharde steensoort te zijn, het is krasbestendig met een lange levensduur. Alle modellen zijn uitgevoerd in wit of antraciet en zijn kleurvast.

Robuust, elegant en nostalgisch
Elk bad heeft een eigen vorm, afwijkend in lengte, diepte en breedte. Het duobad Acanthus is het breedste en riantste model in de serie, waarin het goed vertoeven is met zijn tweeën. Een brede, rechte badrand valt op in dit robuuste, stoere model dat een strakke uitstraling geeft. Met standaard overflow en waste systeem. Het tweede, zeer opvallende model Moloko is kleiner qua formaat maar heeft ook de brede badrand. Doordat het een typerend ovaal model is, straalt het elegantie uit en doet het herinneren aan de badkuip van vroeger, maar dan wel zonder pootjes. Tot slot in deze serie het meest nostalgische bad Deonne, met als kenmerk een rechthoekige vorm en juist een dunne badrand, in tegenstelling tot de andere twee. Qua afmeting is deze iets kleiner dan Moloko, en heeft het als enige geen overloopgarnituur systeem, alleen waterafvoer. Alle modellen zijn zeer sfeervol voor plaatsing middenin de badkamer of slaapkamer, wat nu helemaal al dé trend is. Het zorgt dus voor een natuurlijk geheel. Doordat alle baden vrijstaand zijn, betekent dit dat er geen kranen aan gemonteerd kunnen worden. Deze dienen er dus naast geplaatst te worden of aan de wand opgehangen. De nieuwe waterval kraan van Jee-O (zie verderop in dit bericht) past hierbij uitstekend.

Bijpassende wastafels
De wastafels annex waskommen in deze serie zijn er in twee versies. Moloko, vernoemd naar het bad, want het is hetzelfde model maar dan in het klein. Anneli is een langwerpige kelk-vorm of ook wel rechtopstaande waskom. Dit is een ideale combinatie met het bad Deonne. Beiden zijn zeer nostalgisch maar strak qua design.

Nieuwe waterval kraan
Jee-O biedt bij deze baden en wastafels tegelijk een nieuw model kraan, die qua model lijkt op de Jee-O douche. Recht en strak qua vormgeving, herinnerend aan de oerversie van de kraan: de vroegere pomp. Voorzien van een ovale uitloop, stort het water letterlijk het bad in doordat het een rechte, directe waterstroom heeft. Ergens doet het denken aan een zacht klaterende waterval, die uit de muur tevoorschijn komt. De kenmerkende ring van Jee-O is in deze kraan ook aanwezig en is tegelijkertijd een aan- en uit knop én een warm- en koud water regelaar.

De reeds bestaande kleine staande douche - Jee - O Slimline - kan uitstekend naast de baden worden geplaatst. Last but not least geldt ook voor deze nieuwe badenserie van Jee-O dat het binnen, maar ook buiten geplaatst kan worden!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide