1469
Franke
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Voor iedereen die wel eens iets anders wil dan het zoete roze of lichtblauwe babybadje biedt Franke twee babybadjes in roestvrijstaal aan. Deze beide modellen zijn geschikt voor inbouw in een werkblad. Voor toepassing wordt gedacht aan een hippe design badkamer bij gezinnen met babys en kleine kinderen, of direct op de babykamer.

Er is een ovaal model (glanzend) met de maten 700 x 400 x 250 cm en er is een versie met een rechthoekige buitenvorm en een ovale binnenvorm (mat). De buitenmaten van dit badje zijn 915 x 550 x 155 mm. De badjes zijn voorzien van een afvoerplug en met of zonder overloop leverbaar. Het materiaal roestvrijstaal is erg hygiënisch en is gemakkelijk schoon te maken.

Naast de babybadjes levert Franke ook een luiertafel. Deze inklapbare luiertafel bestaat uit een watervaste houten tafelblad met een zachte kunststofbedekking en een RVS draagconstructie. Vooral op kleine babykamers waar geen ruimte is voor een vaste commode is dit een ideale oplossing.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide