1300
Franke

Voor iedereen die wel eens iets anders wil dan het zoete roze of lichtblauwe babybadje biedt Franke twee babybadjes in roestvrijstaal aan. Deze beide modellen zijn geschikt voor inbouw in een werkblad. Voor toepassing wordt gedacht aan een hippe design badkamer bij gezinnen met babys en kleine kinderen, of direct op de babykamer.

Er is een ovaal model (glanzend) met de maten 700 x 400 x 250 cm en er is een versie met een rechthoekige buitenvorm en een ovale binnenvorm (mat). De buitenmaten van dit badje zijn 915 x 550 x 155 mm. De badjes zijn voorzien van een afvoerplug en met of zonder overloop leverbaar. Het materiaal roestvrijstaal is erg hygiënisch en is gemakkelijk schoon te maken.

Naast de babybadjes levert Franke ook een luiertafel. Deze inklapbare luiertafel bestaat uit een watervaste houten tafelblad met een zachte kunststofbedekking en een RVS draagconstructie. Vooral op kleine babykamers waar geen ruimte is voor een vaste commode is dit een ideale oplossing.

badkamertrends-2024-bannerip.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners