1460
Een opblaasbaar bad, dé oplossing voor iedere badkamer
Gepubliceerd: 31-12-2021

Wil je graag een bad, maar heb je er niet genoeg plek voor of vind je het een te grote investering? Dan zou een opblaasbaar bad een hele goede uitkomst voor jou kunnen zijn! Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een opblaasbaar bad?

Plaats van het opblaasbare bad

Bedenk waar je het bad zou willen neerzetten, en kijk hier naar de afmetingen die op deze plek passen. Zo kun je bepalen welk opblaasbare bad het beste bij de ruimte past.

Comfort

We gaan meestal in bad om een momentje voor onszelf te nemen en volledig te ontspannen. Daarom is het ook slim om te kijken naar wat jij prettig vindt aan een bad. Bij Tubble hebben we opblaasbare baden met ergonomische rug- en hoofdsteun, een bekerhouder en een afdekzeil met rits. Dit maakt het bad nog comfortabeler dan gewone ligbaden.

De temperatuur van het water

Het ligt er natuurlijk aan wat je persoonlijke voorkeuren zijn, maar het is wel verstandig om bij aanschaf van een opblaasbaar bad te kijken of hij zowel tegen koud als warm water kan. Je kunt natuurlijk voor een warm bad kiezen om je spieren te laten ontspannen, of juist een ijsbad waarbij je bloedsomloop bevorderd wordt en spieren sneller zullen herstellen. Een bad nemen heeft meer voordelen dan je zou denken.

Opbergen van het bad

Wanneer je het bad leeg wil laten lopen, moet je erop letten waar de afvoerdop precies zit. Mocht dit niet op de bodem zijn, dan kun je met een afvoerslang gemakkelijk het water afvoeren in een afvoerputje.

Een opblaasbaar bad voor volwassenen

In het drukke bestaan van tegenwoordig heeft iedereen wel is tijd nodig voor ontspanning en rust. Een opblaasbaar bad is de ideale oplossing, of je nou zin hebt in een warm of koud bad! De Tubble baden staan in een mum van tijd en zijn op heel veel plekken neer te zetten. Daarnaast zijn deze niet enkel geschikt voor kinderen, maar juist gemaakt voor volwassenen. Iedereen met een lengte tot 1,88 m kan comfortabel in ons Royale Ambient bad relaxen.

Daarnaast hebben de baden van Tubble een aantal handige eigenschappen. Zo zijn deze gemaakt van sterk PVC materiaal waardoor hij lang meegaat, en zowel binnen als buiten te gebruiken is. Ook zorgt het materiaal ervoor dat je een zachte ondergrond hebt, waardoor je comfortabeler ligt dan in een vaste badkuip. Mocht je opblaasbare bad nou stuk gaan dan hoef je bij Tubble niet gelijk een nieuwe aan te schaffen. Wij leveren namelijk een reparatiesetje mee, waardoor je eenvoudig het bad kunt repareren indien nodig.

Kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer, maar wil je wel graag ontspannen in een bad? Kies dan voor een ligbad met een kleiner formaat, zoals de Tubble Compact Ambient. Waar een vaste badkuip veel ruimte zal innemen, kun je met een opblaasbaar bad juist je ruimte behouden. Dit is omdat hij ook weer op ieder moment makkelijk op te bergen is.

Kortom, met een bad van Tubble heb je talloze mogelijkheden! Bathe, breathe en relax met Tubble.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide