2510
design ligbaden
Gepubliceerd: 03-05-2016 Laatste update: 28-09-2017

Nieuwe inbouwmogelijkheden, ook ideaal voor compacte badkamers. Bent u een liefhebber van design en modern? Wenst u een hoog ligcomfort en topkwaliteit? Wilt u een ligbad dat robuust en sterk is en na jaren van gebruik mooi blijft? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Duitse designfabrikant Bette. Bijvoorbeeld naar de ligbaden BETTELUX OVAL, die onlangs zijn uitgebreid met drie nieuwe modellen. Dit zijn een ligbad voor plaatsing tegen een wand en twee modellen voor in een hoek. Dankzij deze uitbreiding kan Bette voor alle toepassingen een onderscheidende designoplossing bieden, ook voor compacte badkamers. Naast het markante design profiteert u van de vele voordelen van het duurzaam geëmailleerde titaniumstaal. Ook de nieuwe ligbaden van de serie BETTELUX OVAL zijn gecreëerd in samenspraak met ontwerpbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam. Daardoor heeft elk badkamerobject de typische Bette signatuur, die het bedrijf de reputatie van allure, exclusiviteit en duurzaamheid heeft gegeven.

Zonder naden: esthetisch en hygiënisch
De nieuwe modellen van BETTELUX OVAL zijn minimalistisch en strak vormgegeven. Toch ogen de ligbaden elegant door de relatief dunne badrand en ronde hoeken. Wat deze ligbaden extra uniek maakt is dat de ombouw en binnenzijde geen naden heeft. Dit is esthetisch het mooist en heeft hygiënische voordelen, want in naden kunnen zich vuil en bacteriën ophopen. Voor een hoog ergonomisch ligcomfort hebben alle modellen een zacht vloeiende binnen vorm. De badrand aan de wandzijden is met 5 cm verbreed zodat het hoofd voldoende ruimte heeft. De bredere rand is ook ideaal voor het plaatsen van flacons en dergelijke. Om tegemoet te komen aan individuele wensen wordt het wandmodel in drie afmetingen geleverd: 170 x 80, 180 x 85 en 190 x 95 cm. De hoekmodellen zijn leverbaar in 175 x 80, 185 x 85 en 195 x 95 cm. Alle modellen zijn standaard leverbaar in de trendy kleuren wit, manhattan, pergamon, edelweiss, starwhite en snow.

Topkwaliteit en duurzaam
Bette biedt u vele keuzemogelijkheden, een toonaangevend design en topkwaliteit. Logisch, want alle ligbaden van Bette zijn vervaardigd van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. Op het glasharde en poriënvrije oppervlak van het BETTEGLAZUUR® hebben vuil en bacteriën geen kans. Daarnaast is het emaille kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover). Het glazuur is bovendien hittebestendig (ook bestand tegen kaarsen) en warmtegeleidend voor een hoog comfort. Al deze voordelen zorgen ervoor, dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren van intens gebruik.

Bijpassende wastafels
In dezelfde designstijl levert Bette een uniek assortiment wastafels. De binnenzijde heeft geen hoeken en randen maar vloeiende vormen, waardoor het water op natuurlijke wijze naar de afvoer loopt. De wastafels zijn leverbaar als opbouw- en inbouwwaskommen voor meubelconsoles, en als alleenstaande wastafels voor wandmontage in breedten van 600, 800 en 1.000 mm.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide