1728
comfort in de douche of bij het bad
Gepubliceerd: 13-08-2013 Laatste update: 09-10-2017

De Hansgrohe ShowerTablet Select 300: elegant planchet en intelligente douchebediening in één. Met de ShowerTablet Select 300 opent kranen- en douchespecialist Hansgrohe een nieuwe productcategorie op het gebied van opbouw thermostaten. Wat op het eerste gezicht een elegant en handig planchet voor douchebenodigdheden lijkt, ontpopt zich als ergonomisch doordachte, comfortabel water- en temperatuur bedieningssysteem. Douchen met één druk op de knop, eenvoudig de temperatuur instellen en alles bij de hand: dat biedt de ShowerTablet Select 300.

Een plekje voor douche- en badbenodigheden vinden is meestal een hoop gedoe. Zeker als ieder familielid zijn of haar eigen shampoo en douchegel heeft. “Waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen”, bedachten de ontwikkelaars van Hansgrohe in samenwerking met Phoenix Design, “en van twee één maken?” Een optisch aantrekkelijk, 300 mm breed planchet voor douchegel en shampoo, die tegelijkertijd de functie van thermostaat vervult. De Hansgrohe ShowerTablet Select 300 kan het allebei: bij een elegante verschijning veel ruimte bieden en water en temperatuur comfortabel bedienen. Hierdoor wordt de investering en montage van een extra planchet in de douche overbodig.

Doordachte ergonomie en intuïtieve bediening
Als basis voor de innovatieve Select technologie ontwikkelden de Hansgrohe experts een nieuwe stopkraan, die het mogelijk maakt de waterdoorlaat niet meer door draaien, maar door eenvoudig drukken op een knop aan- en uit te zetten. De matchromen Select-knoppen zijn aan de voorkant van de ShowerTablet Select 300 thermostaat gepositioneerd. De duidelijke symbolen tonen aan dat één druk op de knop genoeg is om de douche of bij de badthermostaat de baduitloop, aan- of uit te zetten. Alle bedieningselementen zitten direct toegankelijk aan de voorzijde van de thermostaat. De gebruiker herkent zo intuïtief wat er moet gebeuren om de gewenste functie en temperatuur precies in te kunnen stellen.

Met de ergonomische, goed bedienbare draaiknop is de temperatuur exact in te stellen, zelfs met gladde of natte handen. Ook ouderen, kinderen of mensen met een lichamelijke beperking zullen de ergonomische en intuïtieve bediening zeer waarderen. De mogelijkheid bestaat om de Select-knop zo te monteren, dat deze in gesloten toestand een klein stukje naar voren komt, zodat deze voelbaar wordt.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide