De maatwerk wastafels van NotOnlyWhite zijn inmiddels op zeer uiteenlopende locaties terug te vinden waaronder de Amsterdam ArenA en golfclub The International.

Sinds 1 maart heeft NotOnlyWhite haar collectie uitgebreid met de 2 vrijstaande baden Loop en Axis in wit solid surface materiaal en 3 kleurrijke accessoire collecties Edit, Stripp en Verse in Hi-macs.

De baden Loop en Axis zijn beiden zeer geschikt om te combineren met de bestaande wastafelcollecties van NotOnlyWhite. Accessoires zoals de badplankjes en het Verse badelement kunnen op eenvoudige wijze voor een kleurrijk accent in de badkamer zorgen.

Opbergelementen Edit en Stripp zorgen voor een vrolijke noot en praktische opbergruimte tegelijk in badkamer of toilet. Of er nu slechts één element wordt toegepast of een complete compositie naar eigen inzicht; alles is mogelijk.

Met de Edit letterbak maakt ontwerpster Marike Andeweg een dikke knipoog naar de houten letterbak van vroeger. Haar moderne variant is uitgevoerd in Hi-macs en wordt gekenmerkt door een sterke horizontale belijning.

Alle verticale plankjes zijn weggelaten en door op sommige plekken de horizontale plankjes te onderbreken ontstaan speelse ruimtes, waardoor de letterbak plaats biedt voor vrijwel alle formaten verzorgingsproducten.

Ook leuk om te lezen