2335
Badkamertrends
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 21-04-2017

Dubbel comfort, dubbel genieten
Echt comfortabel baden betekent tot aan de kin onderdompelen in warm water. Alleen dan zijn lichaam en geest volledig en ontspannen verzonken in weldaad. Het overloopbad Duscho Free Caprivi is helemaal toegerust voor comfortabel baden. Naast de eenpersoonsvariant, is er nu ook een meerpersoonsvariant voor dubbel genieten.

In de meeste traditionele baden blijven borst en/of knieën boven water. Voor een volledige badbelevenis is het nodig het bad tot de rand toe te vullen. Met de komst van Duscho Free Caprivi is die wens vervuld. Het bad beschikt - net als een zwembad - over een geïntegreerde overlooprand. Daarom kan het bad tot de rand toe gevuld worden, zonder risico op overstroming op de badkamervloer. De toepassing van een overlooprand betekent bovendien dat het bad een waterdiepte van 410 mm garandeert, zonder dat de instap extra hoog hoeft te zijn. Met de geringe instaphoogte is Duscho Free Caprivi een geschikt bad in elke levensfase.

Slimme binnenvorm, veelzijdige buitenkant
Het meerpersoonsbad Duscho Free Caprivi 590 is een royaal bad voor twee of zelfs drie personen, met een afmeting van 2200 x 1500 x 550 mm. Gemaakt voor mensen die wellness centraal stellen. Het bad is voorzien van twee liggedeelten met verschillende lengten - voorzien van een ergonomische vormgeving - zodat mensen met verschillende lichaamslengten beiden comfortabel kunnen baden zonder weg te glijden. Zowel de één- als de meerpersoonsvarianten van Duscho Free Caprivi zijn beschikbaar in verschillende varianten: als inbouwbad of als complete oplossing inclusief bijpassende omkleding en brede rand voor de installatie van badinloop en douche.

Beide varianten bieden modellen voor toepassing aan de wand, in een hoek of als vrijstaande opstelling. Duscho Free Caprivi wordt optioneel voorzien van een comfortabel rugkussen, voor extra badcomfort. Voor nog meer gemak is er ook een keuze voor een bad met geïntegreerd opstapplateau met een steunbeugel in roestvrijstaal.

Eenvoudig plaatsen
Duscho Free Caprivi laat zich snel en eenvoudig plaatsen, mede dankzij het slimme opstapplateau waarin de aansluiting op de watertoevoer en -afvoer kan worden weggewerkt, zonder extra werkzaamheden. Deze oplossing is ideaal in renovatiesituaties. Duscho Free Caprivi 590 biedt een bijzondere oplossing voor mensen met grootse badkamerwensen, maar ook voor professionele wellnessomgevingen en luxueuze hotelkamers.

www.duscholux.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide