1298
Welkom in de comfortzone

BetteSchmiddem II met rechtere en extra brede badrand Opvolgers kunnen echte voordelen opleveren. Ze pakken beproefde leidmotieven op, maken ruimte voor goede ideeën en maken daardoor soms andere perspectieven mogelijk. En ze weerspiegelen ook technische veranderingen en creatieve ontwikkelingen. Dat is precies het geval bij het nieuwe rechthoekige ligbad van Bette, de specialist voor badobjecten van staal/emaille. Met het model BetteSchmiddem II heeft de producent de vormgeving doorontwikkeld en nog een tikkeltje puristischer gemaakt.

Mag het een beetje meer functioneel oppervlak zijn? Door de brede badrand aan één zijde worden de rechte lijnen van de BetteSchmiddem II geaccentueerd. Omdat de in de badrand van de BetteSchmiddem geïntegreerde inloopgarnituur niet meer leverbaar was, reageerde het bedrijf snel en doelbewust. “Dankzij onze expertise op het gebied van werktuigbouw waren we in staat om op korte termijn in te spelen op de veranderde randvoorwaarden. We hebben de oorspronkelijke vormgeving opgepakt en in de productie aangepast”, zegt Thilo C. Pahl, directeur-grootaandeelhouder van Bette. Uit het voorlopermodel ontstond zo als de slimme variant de BetteSchmiddem II – een ligbad met een doorgaande horizontale uitstraling.

Een ligbad waarvan de voordelen duidelijk zichtbaar zijn: de brede badrand dient als zitvlak of kan worden gebruikt om badspullen neer te zetten. Pahl: “We creëren hiermee meer ruimte en een doordachte mogelijkheid om badbenodigdheden binnen handbereik te hebben.” Vooral voor mensen met een mobiliteitsbeperking of voor ouderen maakt dat de toegankelijkheid en het instappen veel Bette gemakkelijker. De veranderende behoeften vormen een actueel thema in de badkamerarchitectuur en wij spelen daar bewust op in. Met BetteSchmiddem II interpreteren we niet alleen de esthetische tijdgeest, maar denken ook aan de gebruikswaarde van het ligbad, en dat generatie-overkoepelend.” In lijn met de visie van kwaliteit van leven door gezondheid (tegenwoordig ook wel healthiness genoemd) leveren moderne badobjecten naast aspecten als design en ontspanning ook een tastbare meerwaarde door meer comfort en veiligheid. BetteSchmiddem II voldoet ruimschoots aan deze eisen, ook door de royale ergonomische binnenvorm. In 210 liter water zijn niet alleen moeiteloos meerdere zit- en ligposities mogelijk, maar ook echt badplezier en pure ontspanning. Het brede zijvlak dient daarbij als extra comfortzone – voor, tijdens en na het baden.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners