1412
Sealskin Rose bad

Eerder introduceerde Sealskin het Rose bad van 180 x 80 cm, een al zeer royaal duobad met een strakke vormgeving en een uitstekend ligcomfort. De populariteit van dit hoogwaardige en tegelijkertijd uiterst betaalbare bad heeft ertoe geleid dat Sealskin nu komt met een tweede uitvoering van dit bad in de maat 190 x 80 cm. Om heerlijk languit in je eentje of gezellig samen te badderen.

De nieuwe Sealskin Rose is een ruim bad met een inhoud van 257 liter en een mooi strak design. De rechte lijnen gaan echter niet ten koste van het comfort, want van binnen heeft het bad een ergonomische belijning die de rug optimaal ondersteunt.

Dat het bad daarbij ook nog eens uiterst betaalbaar is, is mooi meegenomen. Beide Rose baden zijn verkrijgbaar in de kleur wit en optioneel inclusief luxe whirlpoolsysteem.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners