1515
Sealskin Rose bad
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

Eerder introduceerde Sealskin het Rose bad van 180 x 80 cm, een al zeer royaal duobad met een strakke vormgeving en een uitstekend ligcomfort. De populariteit van dit hoogwaardige en tegelijkertijd uiterst betaalbare bad heeft ertoe geleid dat Sealskin nu komt met een tweede uitvoering van dit bad in de maat 190 x 80 cm. Om heerlijk languit in je eentje of gezellig samen te badderen.

De nieuwe Sealskin Rose is een ruim bad met een inhoud van 257 liter en een mooi strak design. De rechte lijnen gaan echter niet ten koste van het comfort, want van binnen heeft het bad een ergonomische belijning die de rug optimaal ondersteunt.

Dat het bad daarbij ook nog eens uiterst betaalbaar is, is mooi meegenomen. Beide Rose baden zijn verkrijgbaar in de kleur wit en optioneel inclusief luxe whirlpoolsysteem.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide