1309
Badkamer baden

De nieuwe badenserie Prime-line van Duscholux biedt een veelzijdige keuze aan designbaden met een aantrekkelijke prijsstelling. Prime-line staat voor hoogwaardige materialen, een eigentijds, doordacht design en groot ligcomfort. De serie biedt baden in vele vormen en maten en biedt daarmee oplossingen voor diverse inbouwsituaties en stijlwensen.

De Prime-line baden hebben een uitgesproken, strakke en rechtlijnige vormgeving. Een bijzonder kenmerk van de baden is het verschil in badrandbreedte. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere verschijning, maar ook voor functioneel voordeel. Door de badrand extra smal te maken waar het kan (bijvoorbeeld aan hoofd- en voeteneinde) biedt het bad extra binnenruimte. De vloeiende binnenvorm van het bad is met zorg vormgegeven voor comfortabel liggen.

Modellen
Prime-line biedt een keuze uit maar liefst 20 verschillende baden in diverse vormen en afmetingen. Daarmee biedt de serie een ongekende keuze voor verschillende situaties en wensen. Naast de rechthoekige baden, biedt de serie ook asymmetrische hoekbaden met ronde of strakke vormgeving. Deze baden bieden een extra royale binnenruimte voor comfortabel baden, ook met zn tweeën.

De Prime-line baden zijn gemaakt van hoogwaardig sanitairacryl met goede warmte-isolerende eigenschappen, waardoor het badwater lang de gewenste temperatuur behoudt. Het acryl is eenvoudig schoon te maken en zelfs kleine krasjes zijn eenvoudig te herstellen.

Nieuwe whirlpoolsystemens
Voor nog meer badplezier is het Prime-line bad te voorzien van een whirlpoolsysteem. Duscholux introduceert bij deze baden twee nieuwe, elektronisch gestuurde whirlpoolsystemen. Beide systemen bieden 18 luchtjets en 12 waterjets. Vier van de waterjets zorgen voor een roterende rugmassage. Onderwaterverlichting met gekleurd licht, een bedieningspaneel met verlichte toetsen, temperatuuraanduiding en vijf bedieningsprogrammas bieden alles voor ontspannen genieten in een sfeer naar wens. Het innovatieve, nieuwe elektronische bedieningspaneel laat zich met één lichte vingerstreek bedienen.

Met of zonder whirlpoolsysteem, Prime-line is ontwikkeld voor ontspannen genieten; voor jong en oud, groot en klein. Alle Prime-line baden passen zich probleemloos aan verschillende inrichtingsstijlen aan. De designbaden zijn leverbaar vanaf 571 euro (incl. BTW).

www.duscholux.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners