1321
Luca Vasca baden

Comfortabel baden in een vrijstaand bad van de serie LUCA VASCA BADEN is een ontspannen en luxe beleving. De baden zijn volledig massief gegoten van mineral stone en hebben door de dunne rand van 2,5 cm, een strak en slank design met een heerlijk ligcomfort. Vanaf eind augustus zijn de nieuwe bijpassende opzetkommen verkrijgbaar.

Een vrijstaand bad kan uitstekend geplaatst worden op een grotere etage, in een loft of in een slaapkamer met vrije ruimte rondom. Hierbij zijn mooie bijpassende kranen die direct uit de vloer naast het bad komen.

Eind augustus is de nieuwe serie bijpassende opzetkommen verkrijgbaar van hetzelfde materiaal, en met dezelfde uitstraling en ergonomische vormen als de baden.

De serie baden is in de kleur hoog glans wit verkrijgbaar en in verschillende vormen; van cilindrisch tot rond en symmetrisch tot asymmetrisch. Voor extra rugondersteuning is een verhoogde rugleuning met ergonomische belijning mogelijk. Er zijn 5 modellen in de maten 1.60, 1.70 en 1.80 cm. Deze modellen hebben meer inhoud dan traditionele inbouwbaden, door hun dunne rand.

LUCA VASCA BADEN is een serie baden van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het design is 100% Italiaans.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners