1425
Luca baden

Traditioneel is een ligbad vrijwel altijd wit. Waarom eigenlijk? De consument wil kunnen kiezen en de badruimte geheel naar eigen smaak inrichten. In deze tijden van recessie is de badkamer meer dan ooit belangrijk als ruimte om te ontspannen. Maar dan wel ingericht naar eigen smaak en in de eigen kleur. Luca Sanitair biedt daarom de vrijstaande acryl baden Primo aan in stijlvol zwart, pittig rood, rustgevend blauw en natuurlijk neutraal wit.

De huidige badkamertrend is de badkamer als ruimte om tot rust te komen en te kunnen genieten. Vrijstaande baden zijn daarbij helemaal van deze tijd. Luca Sanitair levert een mooie serie vrijstaande baden uit één stuk acryl van de lijn Primo. De baden zijn verkrijgbaar in een mooie ovale variant met smalle rand, een strak vierkant model en ovaal met soepel glooiende randen. Ligbaden: vrijstaand en helemaal van deze tijd.

Ligbad Primo, model LUPA1780, is vanaf nu verkrijgbaar in 4 kleuren, zodat ieder zijn of haar stijl kan kiezen. Primo is verkrijgbaar met een neutraal glanzend witte buitenzijde, stijlvol chique zwart, rustgevend lichtblauw of in een pittige rode kleur.

De vrijstaande baden Primo zijn ruim met een lengte van 180 cm., een breedte van 80 cm. en een hoogte van 54 cm. De baden zijn ruim van binnen dankzij de smalle wanden en worden allen inclusief sifon en chromen klikplug geleverd. De sifons steken niet onder de baden uit, waardoor deze eenvoudig op de vloer te plaatsen zijn.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners