1858
Luca baden
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 26-09-2017

Traditioneel is een ligbad vrijwel altijd wit. Waarom eigenlijk? De consument wil kunnen kiezen en de badruimte geheel naar eigen smaak inrichten. In deze tijden van recessie is de badkamer meer dan ooit belangrijk als ruimte om te ontspannen. Maar dan wel ingericht naar eigen smaak en in de eigen kleur. Luca Sanitair biedt daarom de vrijstaande acryl baden Primo aan in stijlvol zwart, pittig rood, rustgevend blauw en natuurlijk neutraal wit.

De huidige badkamertrend is de badkamer als ruimte om tot rust te komen en te kunnen genieten. Vrijstaande baden zijn daarbij helemaal van deze tijd. Luca Sanitair levert een mooie serie vrijstaande baden uit één stuk acryl van de lijn Primo. De baden zijn verkrijgbaar in een mooie ovale variant met smalle rand, een strak vierkant model en ovaal met soepel glooiende randen. Ligbaden: vrijstaand en helemaal van deze tijd.

Ligbad Primo, model LUPA1780, is vanaf nu verkrijgbaar in 4 kleuren, zodat ieder zijn of haar stijl kan kiezen. Primo is verkrijgbaar met een neutraal glanzend witte buitenzijde, stijlvol chique zwart, rustgevend lichtblauw of in een pittige rode kleur.

De vrijstaande baden Primo zijn ruim met een lengte van 180 cm., een breedte van 80 cm. en een hoogte van 54 cm. De baden zijn ruim van binnen dankzij de smalle wanden en worden allen inclusief sifon en chromen klikplug geleverd. De sifons steken niet onder de baden uit, waardoor deze eenvoudig op de vloer te plaatsen zijn.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide