1706
Jee-O Quartz

De badkamer van nu staat voor ontspanning. Het pure genieten voor lichaam en geest. Dit is ook het basisgevoel waar JEE-O zich met haar lifestyle producten op richt. Zij breidt haar Quartz by Dado lijn uit met de nieuwe modellen Emili, Carmen en Maya. Het minimalistische design en de organische vormen zijn kenmerkend voor deze baden, waarbij functionaliteit en oog voor detail direct opvallen. De heldere pure vormen roepen nostalgische en letterlijke "warme" gevoelens op.

Stijlvol en comfortabel design
Drie nieuwe strakke, stijlvolle modellen in verschillende formaten met een comfortabele vormgeving. Elk bad heeft een eigen vorm, en is afwijkend in lengte, breedte en diepte. De baden Carmen en Emili zijn relatief hoger en slanker in model dan Maya, die breder en robuuster oogt. Het geeft dit bad een meer stoere uitstraling, terwijl de andere twee meer eleganter zijn. Elk designbad is vrijstaand waardoor het ruimtelijke effect wordt versterkt in de badkamer en waarmee een gevoel van comfort en bewegingsvrijheid wordt gecreëerd. Zodat u elke dag kunt baden in een persoonlijke, huiselijke ambiance. Daarbij zorgen de hoge Quartz warmte-isolatie eigenschappen voor uren badplezier. En door de zijdezachte afwerking voelt het ook nog eens zeer weldoenend aan.

Ook zijn er hoge kelk waskommen in deze serie, die goed bij de baden aansluiten. Alle modellen hebben een ingebouwd overloopsysteem, zijn eenvoudig schoon te maken en krassen kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Vanwege het vrijstaande karakter, worden de kranen ernaast geplaatst of aan de wand opgehangen.

Duurzaam
Het gebruikte materiaal is afkomstig uit Zuid Afrika: de baden zijn in hun specifieke vorm gegoten middels een combinatie van composiet met Quartz. Hierdoor heeft het de kenmerkende eigenschap een keiharde steensoort te zijn, is het krasbestendig en heeft het een lange levensduur. JEE-O geeft maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op het materiaal. Het hoge warmte-isolatie karakter van het materiaal maakt het tevens een eco-vriendelijke product. Ook is het uitstekend bestand tegen micro-organisme en de groei van bacteriën. Alle modellen zijn uitgevoerd in wit en zijn kleurvast.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners