1745
JeeO bad
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

De badkamer is veranderd van functionele wasruimte naar wellness-oase: een ruimte voor lichaam en geest. Mensen brengen meer tijd door in de badkamer, omdat zij zich er niet alleen meer willen wassen, maar ook een sfeer van rust willen creëren om te ontspannen. Hierdoor veranderen ook de wensen die aan douches en baden worden gesteld. Waren het eerst nog alleen de RVS design Jee-O douches, nu speelt Jee-O Europe verder in op deze trend met haar Jee-O Quartz badenlijn. Deze lijn bestaat uit drie strak vormgegeven badmodellen en twee hippe bijpassende wastafels annex waskommen. Elk designbad is vrijstaand en versterkt het ruimtelijk effect in de badkamer, waarmee een gevoel van comfort en bewegingsvrijheid wordt gecreëerd. Zodat u elke dag kunt baden in een persoonlijke, huiselijke ambiance….

Stijlvol en duurzaam
Heldere en pure vormen spelen een belangrijke rol in de Jee-O Quartz lijn. Functioneel, stijlvol en met oog voor detail. Drie strakke modellen, die ook nostalgie oproepen. Het materiaal is afkomstig uit Zuid - Afrika: de baden zijn in hun specifieke vorm gegoten middels een combinatie van composiet met Quartz. Hierdoor heeft het de kenmerkende eigenschap een keiharde steensoort te zijn, het is krasbestendig en heeft een lange levensduur. Alle modellen zijn uitgevoerd in wit of antraciet en zijn kleurvast.

Robuust, elegant en nostalgisch
Elk bad heeft een eigen vorm, afwijkend in lengte, diepte en breedte. Het duobad Acanthus is het breedste en meest riante model in de serie, waarin het goed vertoeven is met zijn tweeën. Een brede, rechte badrand valt op in dit robuuste, stoere model die het een strakke uitstraling geeft. Met standaard overflow en waste systeem. Het tweede, zeer opvallende model Moloko is kleiner qua formaat maar heeft ook die brede badrand. Dit typische ovale model straalt elegantie uit en doet u herinneren aan de badkuip van vroeger, maar dan wel zonder pootjes… Tot slot in deze serie het meest nostalgische bad Deonne, met als kenmerk een rechthoekige vorm en juist een dunne badrand, in tegenstelling tot de andere twee. Qua afmeting is deze iets kleiner dan Moloko, en heeft het als enige geen overloopgarnituur systeem, alleen waterafvoer. Alle modellen zijn zeer sfeervol en ideaal voor plaatsing middenin de badkamer of slaapkamer, wat nu helemaal dé trend is. Het zorgt voor een natuurlijk geheel. Doordat alle baden vrijstaand zijn, worden de kranen ernaast geplaatst of aan de wand opgehangen. De nieuwe waterval kraan van Jee-O (Jee-O Pure Bassin) of de reeds bestaande kleine staande douche (Jee- O Slimline) kunnen dan ook uitstekend naast de baden worden geplaatst voor een strak geheel.

Bijpassende wastafels
De wastafels annex waskommen in deze serie zijn er in twee versies. Moloko, vernoemd naar het bad, want het is hetzelfde model maar dan in het klein. Anneli is een langwerpige kelk-vorm of ook wel rechtopstaande waskom. Een zeer opvallend en aantrekkelijk ontwerp en een ideale combinatie met het bad Deonne. Beiden zijn zeer nostalgisch maar strak qua design.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide