1362
Bad trends

Nog steeds is het een grote trend voor de badkamer: het vrijstaande bad. Met alle prachtige vormen die baden tegenwoordig meekrijgen, is het zonde hem weg te stoppen in een hoek. Ronde baden, ovalen baden of vreemdere vormen zoals een driehoek worden zo het middelpunt van de badkamer.

Een andere trend is het materiaal waarmee gewerkt wordt. We zagen al houten varianten voorbij komen, in een meer stijlvol ontwerp dan de Finse houten tobbe, maar een bad van beton of afgewerkt met natuursteen is ook een optie voor de badkamer. Denk wel dat je hier met zware materialen te maken hebt in tegenstelling tot het lichtgewicht bad van acryl.

Het standaard witte bad is nog steeds oogstrelend in bijzondere ontwerpen, maar een nieuwe trend in de wereld van baden is een kleur voor je bad. Vooral het zwarte bad steekt dan met kop en schouders boven deze trend uit. Matzwart of een glimmend zwart bad, met bijbehorend ander zwart sanitair, het kan niet donker genoeg zijn. Voor de vrolijke noot kan het bad ook in een andere kleur dan zwart of wit. Een groen bad bijvoorbeeld, of rood. Het is eigenlijk heel jaren 70, maar kan in de mix aan stijlen die we in onze badkamer laten samengaan een hele stijlvolle aanvulling zijn.

Moraal van het verhaal: het ideale bad is voor iedereen anders. Probeer een bad daarom altijd uit. Dat kan in de showroom, volledig gekleed. Zo kun je letterlijk voelen of het bad goed ligt of zit.

Bron: Uw badkamer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide