1253
Baden

Baden in de zachte branding zonder daadwerkelijk aan zee te zijn - de perfecte omschrijving voor het veelzijdige bad RossoVivo van sanitairfabrikant Sphinx. Een uitgekiende combinatie van design, kleur, transparantie, materiaal en bijzondere luchtmassage zorgt voor een unieke badervaring. Met RossoVivo krijgt de badliefhebbber in alle opzichten de ruimte.

RossoVivo vraagt om een centrale plaats in de badkamer, want alleen dan komt het opmerkelijke design van het bad volledig tot zn recht. Wie erin stapt, valt in een nieuwe verbazing: het bad voelt zijdezacht aan. Wanneer via de afstandsbediening een van de twee programmas wordt geactiveerd, is de verrassing compleet. Duizenden belletjes zorgen voor het gevoel van de vriendelijke branding van de zee, maar dan in de eigen badkamer.

Doordachte technologie
Achter de bijzondere bbadervaring van RossoVivo zit doordachte technologie in een uitgekiend concept. De zachtheid van het bad is te danken aan het transparante Lucite Icei, een hoogtechnologisch en zeer duurzaam materiaal. De hoofdkussens zijn gemaakt van Technogel®, dat zich soepel vormt naar het lichaam. Met twee types airpool-massage (cyclisch en pulserend) en ozontherapie wordt het lichaam verwend met een rustgevend of activerend programma. Niet alleen tijdens, ook na het baden is aan alles gedacht. Na gebruik treedt namelijk automatisch een reinigingscyclus in werking. Daarbij wordt voorkomen dat water terugstroomt in de installatie. Niet alleen de hygiëne is gewaarborgd, maar ook het welzijn; na complete ontspanning is het immers prettig dat er geen inspanning hoeft te volgen om alles weer op te ruimen en schoon te maken.

Rood, blauw en wit
RossoVivo is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en wit. Ze staan voor de rode zon, de blauwe zee en de witte branding - kleuren die de juiste emoties kunnen oproepen bij de unieke badervaring. Het volume van het 192,5 centimeter lange bad (binnenmaat 171,5 centimeter bovenaan en 112,5 centimeter op de bodem) is 230 liter, waarbij de Airpoolmassage wordt geregeld door 14 luchtinjectoren, waarvan de massage-intensiteit regelbaar is. Het bad is echter ook leverbaar zonder airpoolsysteem. Het bad is te combineren met kranen die op de vloer kunnen worden geïnstalleerd. De badpoten zijn verstelbaar. Onderhoud is eenvoudig via een afneembaar inspectieluik.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners