1471
Artwall
Gepubliceerd: 29-10-2012 Laatste update: 08-05-2017

De meeste badkamers in Nederland zijn klein en beschikken over een douche of een ligbad. Er is niet zo vaak plaats voor allebei. Met een creatief badkamerontwerp kan dat vanaf nu anders. Het oude ligbad gaat eruit en op deze plek komt de TWINLINE 2 van Artweger, een combinatie van een douche en ligbad. Ze verbindt een comfortabel ligbad met een volwaardige douche. De clou is dat het ligbad aan één kant tot de vloer open is. Men stapt dus in en uit zoals bij een douche. De douchedeur uit glas draait naar binnen.

Dat bij het verwisselen van een ligbad een of meerdere tegels kapot gaan of er af moeten worden gehaald, is onvermijdbaar. Maar de tegelzetter hoeft nu niet meer te worden ingeschakeld. De installateur kan met de nieuwe ARTWALL elementen van Artweger de muur op een esthetische en eenvoudige wijze bekleden. Deze elementen worden direct op de bestaande tegels of muur bevestigd. Veilig,schoon, snel en mooi. De wand is verkrijgbaar in bordeaux, zand of groen. Er zijn geen voegen of naden maar een elegant glanzend aluminium profiel. Dit past perfect bij de ommanteling van het ligbad. Deze upgrade van de badkamer is in een paar uur gerealiseerd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide