1471
Bad
Gepubliceerd: 10-01-2013 Laatste update: 06-06-2023

De compacte afmetingen van dit nieuwe door Ludovica+Roberto Palomba ontworpen bad maakt dat ze vrijwel in elke badkamer geplaatst kan worden.

Het compacte badpaneel vloeit mooi mee met de zachte rondingen van het bad zelf. Omdat het vrijstaande GEO bad van Kos dieper is dan normaal kunnen ook langere personen goed onder water zitten.

Via een geavanceerde oplossing zijn de technische elementen verborgen tussen het bad en de twee panelen. Hierdoor kan zelfs het geheelvrijstaande model worden uitgerust met idrocolore en de ventilator systemen.
Het idrocoloresysteem waar Kos patent op heeft verzekert een diepe ontspanning dankzij de gunstige effecten van chromotherapie. Dit systeem is in 8 kleuren beschikbaar (wit, rood, geel, oranje, groen, blauw en magenta) met instelbare vaste of wisselende volgorde.

Bron: Sanigids

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide