1336
Bad

De compacte afmetingen van dit nieuwe door Ludovica+Roberto Palomba ontworpen bad maakt dat ze vrijwel in elke badkamer geplaatst kan worden.

Het compacte badpaneel vloeit mooi mee met de zachte rondingen van het bad zelf. Omdat het vrijstaande GEO bad van Kos dieper is dan normaal kunnen ook langere personen goed onder water zitten.

Via een geavanceerde oplossing zijn de technische elementen verborgen tussen het bad en de twee panelen. Hierdoor kan zelfs het geheelvrijstaande model worden uitgerust met idrocolore en de ventilator systemen.
Het idrocoloresysteem waar Kos patent op heeft verzekert een diepe ontspanning dankzij de gunstige effecten van chromotherapie. Dit systeem is in 8 kleuren beschikbaar (wit, rood, geel, oranje, groen, blauw en magenta) met instelbare vaste of wisselende volgorde.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Bron: Sanigids

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners