Een nieuw jaar, een nieuwe uitstraling. Je kunt er zeker van zijn dat ook in 2020 weer een aantal nieuwe woonkamertrends zullen ontstaan. Is dit het jaar waarin jij voor de totale make-over van de woonkamer gaat? Dan is het goed om een beeld te hebben van de trends die dit jaar een grote rol gaan spelen. Zo zorg je ervoor dat jouw woonruimte weer helemaal bij de tijd is en je er volop van kunt genieten.

Strijken een feest? Als je deze titel leest, zul je misschien denken: waarom staan de woorden strijken en feest in één zin? Voor velen is strijken namelijk helemaal geen feest, maar eerder een nachtmerrie. Stapels strijkgoed die je nog weg moet werken, je lievelingsblouse die je niet aan kunt omdat er toch kreukels inzitten, die strijkplank die steeds maar inklapt… Gelukkig hebben wij wat tips voor je zodat strijken écht een feestje wordt. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Je trap of vloer in elke gewenste kleur? Het kan met Flexa Mooi Makkelijk. De naam zegt het al, met deze watergedragen zijdeglanzende lak knap je in een handomdraai bijvoorbeeld je trap op. Het makkelijke aan dit product is namelijk dat het een grondverf en lak in één is. Het product is nu in alle kleuren van de regenboog te mengen op de mengmachine. Naast Mooi Makkelijk vloeren & trappen, zijn er nog drie varianten namelijk Flexa Mooi Makkelijk meubels, deuren & kozijnen en keukenkasten.

Sta jij altijd even stil als je langs een schap met robuuste woonaccessoires loopt? Ben je gek op stoere en donkere kleuren op de muur? Voel jij je het meeste thuis in een strakke inrichting? Dan is een industrieel interieur echt wat voor jou.Wil jij je woonkamer in een industriële stijl inrichten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In dit artikel lees je alles over hoe je een mooi industrieel interieur creëert.

Voorkom waterschade in de badkamer, door lekkages in een vroeg stadium op te sporen. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor lekkages in de badkamer aan te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan leidingstukken die niet goed op elkaar aansluiten. Als gevolg hiervan ontstaat er speling tussen de elementen, waarlangs water uit de leidingen kan sijpelen. Ook kan het voorkomen dat sanitaire voorzieningen niet op de juiste wijze op een afvoer worden aangesloten. Net als bij het verkeerd aanleggen van leidingen, zal er hierdoor speling ontstaan. Er zijn verschillende manieren om de bron van lekkages op te sporen. In dit artikel zetten we ze op een rijtje!

Gerrit en Mignon groeiden met hun twee kinderen uit hun woning en besloten een heel nieuw onderkomen te bouwen op een kavel in Amsterdam-Noord. Ze namen de vrijheid om het huis op een originele manier in te delen, helemaal passend bij hun leven. Het resultaat is spectaculair.

De nieuwe collectie van IKEA staat in het teken van tot rust komen in tropische sferen. De collectie bestaat onder andere uit beddengoed - voor jong en oud - met prints van flamingo's en palmbladeren, handgemaakte kussenslopen en een in India geweven vloerkleed. Ook speelt sfeerverlichting een belangrijke rol in deze collectie, met lampen in retro-stijl en lampen van bamboe die romantisch en sfeervol licht geven. De nieuwe producten zijn vanaf april online verkrijgbaar en in alle IKEA winkels.