Ik ga op reis en ik neem mee… een flinke stapel boeken! De zon op je gezicht, een verfrissend drankje in je ene hand en een goed boek in je andere hand: er is niets fijner dan je vanuit een luie strandstoel laten meeslepen door een spannend verhaal.

1. Toen het donker werd
Simone van der Vlugt is al jaren een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. Deze roman over een doodgewoon gezin dat steeds verder in de criminaliteit belandt, bezorgt je regelmatig kippenvel.
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem er zo makkelijk van af te laten komen. In zijn wanhoop schakelt Menno via zijn advocaat iemand in om af te rekenen met zijn probleem, zonder dat hij de gevolgen van dit besluit kan overzien.
Sascha voelt haar man en zoon van zich vervreemden en eist antwoorden, maar haar zoektocht naar de waarheid komt tot een abrupt einde wanneer ze bij een ongeluk haar zicht verliest. Menno vermoedt dat het om een aanslag 

2. Kom hier dat ik u kus
Als je op vakantie het liefst geniet van een literair meesterwerk, dan mag dit boek niet ontbreken in je bagage. Een eerlijk en indrukwekkend verhaal, geschreven met humor, over waarom we worden wie we zijn.
Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, die we meemaken als kind, als vierentwintigjarige en als vijfendertigjarige. Het is een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild andere ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over jezelf durven redden. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.

3. Lieve mama
Wanneer het gezin van verpleegkundige Helen slachtoffer wordt van een overval, is dat nog maar het begin van een grote nachtmerrie. Een verhaal waarbij je jezelf constant afvraagt: wat zou ik doen in zo’n situatie? Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen…

4. Huidpijn
Wanneer tv-presentatrice Anne haar grote liefde dreigt te verliezen, komt haar duistere kant naar boven. Een superspannend verhaal: deze literaire thriller van Saskia Noort blijft nog dagen in je hoofd nadreunen. Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

5. Judas
Dit is waarschijnlijk het meestbesproken boek van afgelopen jaar. Heb jij het onthutsende portret van de familie Holleeder nog niet gelezen? Dan wordt het hoog tijd om dit boek mee te nemen op vakantie! ‘Een valse hond sluit je op in een hok, of laat je inslapen.’ Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze staan op tegen hun broer Willem – die na zijn vrijlating in 2012 tot nationale knuffelcrimineel was uitgegroeid – en leggen zeer belastende verklaringen tegen hem af, net als zijn ex-vriendin Sandra den Hartog. De dag dat het nieuws op 24 maart 2015 naar buiten komt – ‘Vrouwen vloeren Holleeder’ – worden in een uitzending van RTL Late Night een aantal schokkende geluidsfragmenten uitgezonden. Het luidt de val van de onaantastbare Willem Holleeder in.

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen