Block uit Mario Geef je kamer een boost met de Question Block lamp van Super Mario Bros. Liefhebbers van Super Mario Bros hebben vast veel goede herinneringen aan de Question Block. Als je het zogeheten vraagtekenblokje met het hoofd van Mario raakte, dan ontving je extra munten. Bij honderd muntjes kreeg je een extra leven. Er is nu een moderne lamp die graag in ieder huis van de Mario liefhebber wil hangen. De Question Block lamp ziet er namelijk precies hetzelfde uit als het iconische vraagtekenblokje uit het spel.

Super Mario Bros nachtlampje als vraagtekenblok
De plastic lamp heeft een retro pixel-achtig design. De Question Block lamp gaat simpelweg aan en uit door de onderkant aan te tikken. Als je dit doet, dan wordt er een Mario geluid afgespeeld. Hierdoor wordt de lamp nog realistischer. De lamp is leverbaar in een groot of een klein formaat. De grote lamp is 18 x 18 centimeter, de kleine 8 x 8 centimeter. De grote lamp werkt op de meegeleverde USB kabel of op batterijen (niet meegeleverd), de kleine variant alleen op batterijen. De Question Block lamp geeft een mooi diffuus licht waardoor het lampje perfect is om als nachtlampje te gebruiken. De Question Block lamp is een mooi accessoire voor op de kinderkamer, de woonkamer of op kantoor.

Maken jouw kinderen ook altijd zo’n drama van het eten? Dat is verleden tijd met de coole Eetset voor kinderen van DOIY. Door de leuke vormgeving van de eetset is je kind zo afgeleid dat eten weer leuk wordt. De eetset is een ontzettend origineel kraamcadeau en een leuk cadeau voor een zwangere vriendin. Deze eetset is leverbaar in twee varianten. Liever een landschap of een prinsessenkasteel?
De Eetset voor kinderen - Landschap heeft bord in de vorm van een huis, een bakje in de vorm van een wolk, een beker in de vorm van de zon en een lepel, mes en vork in de vorm van een boom. Alle onderdelen zitten in een dienblad, zodat ze niet makkelijk om te stoten zijn. De Eetset voor kinderen - Prinses heeft een bord in de vorm van een kasteel, een beker en bakje in de vorm van een zon en wolk en een mes, lepel en vork in de vorm van een toverstafje. Je koopt de eetsets voor kinderen online bij Ditverzinjeniet.nl.

Producteigenschappen van de Eetset voor kinderen

Eetset voor kinderen van DOIY

Materiaal: melanine

Twee varianten: landschap of prinses

Inhoud: dienblad met bord, mes, vork, lepel, bakje en beker

Eten wordt leuk met deze eetset

De onderdelen zitten in het dienblad, zodat het niet makkelijk om te stoten is

Leuk cadeau voor zwangere vriendinnen of als kraamcadeau

Deze originele retro trapauto van La Chaise Longue is ideaal voor peuters! Kinderen kunnen gemakkelijk met hun beentjes afzetten en zo lekker racen door de tuin!

De auto heeft een leuk rood retro design en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Marcel Wanders is een bekende designers voor verschillende merken, zo heeft hij voor Magis de Sparkling stoel ontworpen. Een transparant groen ontwerp, zonder leuningen, met extra opvallende poten. Leuk voor aan de eetkamertafel of als enkel item.

Klik hier om deze designstoel te bestellen

 

Het kartonnen speelhuis Villa Julia van Magis Me Too is ontworpen door Javier Mariscal. Dit kartonnen speelhuis is ideaal voor de kinderen. Er zitten stickers bij om het huis op te vrolijken.

Het huis is gemaakt van stevig karton en is een geweldige, fantasieprikkelende speelplek voor kinderen.

Beleef de mooiste avonturen in kartonnen Villa Julia! De Magis Me Too Villa Julia wordt geleverd met mooie stickers om het huis op te fleuren. Houd het design huisje naturel of kleur het hele huisje met kleurpotloden of verf.

 

Deze ecologische smartphone is ideaal voor de kids. Kinderen kunnen spelen met hun smartphone maar ook kunnen ze hem versieren met leuke tekeningen. De houten mobiele telefoon is perfect voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Kinderen zijn er tegenwoordig al erg vlot bij. Een laptop en een telefoon zijn erg interessant. Het is dan niet zo gek dat deze houten telefoon van Donkey erg populair is. Kinderen kunnen heerlijk spelen met de ecologische telefoon. Maar ook kunnen ze hem versieren met eigen tekeningen. Een uniek product van Donkey!

Bestel hem hier

 

Voor elk wat wils, wordt wel gezegd. Daarom is er nu ook deze leuke Fatboy Junior. De kinderen kunnen immers toch niet achterblijven? De eigen Fatboy hoeft na aanschaf van deze Fatboy Junior ook niet meer afgestaan te worden aan de kleine. De fatboy junior heeft dezelfde look als de fatboy original. De fatboy junior is gemaakt van gemakkelijk te reinigen materiaal. Het heeft een speciale water- en vuilafstotende coating.

De fatboy junior is in verschillende comfortabele zitvormen te vormen. Van loungekussen, tot zitkussen, tot lekker hangen. Hoe dan ook comfortabel, gemakkelijk en loungable!