wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Popheart

 
Woning te koop aanbieden
Gratis keukenboek
popheart, valentijnsdag, 14 februari, liefde, poef
De hartvormige poef die ook een comfortabele stoel is.

Pop en klassiek, het hart wekt een gevoel van liefde op. Hij is makkelijk te integreren in je dagelijkse leven . Hij wordt een bijzondere touch voor elk interieur, zowel binnen als buiten. Wanneer hij geopend is voelt hij als een warme omhelzing, zo knus als een luxe armstoel, terwijl hij tegelijkertijd genoeg stabiliteit biedt. De hoes is niet verwijderbaar en wordt geleverd met een dubbele rits.

De productie van kleine series stelt mij in staat om nog steeds oog voor elk detail te hebben en omdat ik alle materialen met de hand uitzoek is het mogelijk om de grootte van het product naar wens aan te passen.

HOE WORDT HET GEMAAKT

De hoge kwaliteit TempotestHome® Italiaanse stoffen zijn, dankzij de innovatieve afwerking van Teflon Extreme door Para, water- en olie-afstotend, bestand tegen schimmels, vlekken, zout en UV straling. Dat allemaal terwijl hij nog steeds zacht en aaibaar voelt zoals natuurlijke stoffen. TempotestHome® heeft 6 jaar garantie tegen verlies van kleur en stevigheid onder normale weersomstandigheden. Bestaat uit: acrylvezels bestemd voor buitengebruik. Makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en neutrale zeep.

De vulling bestaat uit piepschuime microbolletjes met vormgeheugen, niet brandbaar.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures