De hartvormige poef die ook een comfortabele stoel is.

Pop en klassiek, het hart wekt een gevoel van liefde op. Hij is makkelijk te integreren in je dagelijkse leven . Hij wordt een bijzondere touch voor elk interieur, zowel binnen als buiten. Wanneer hij geopend is voelt hij als een warme omhelzing, zo knus als een luxe armstoel, terwijl hij tegelijkertijd genoeg stabiliteit biedt. De hoes is niet verwijderbaar en wordt geleverd met een dubbele rits.

De productie van kleine series stelt mij in staat om nog steeds oog voor elk detail te hebben en omdat ik alle materialen met de hand uitzoek is het mogelijk om de grootte van het product naar wens aan te passen.

HOE WORDT HET GEMAAKT

De hoge kwaliteit TempotestHome® Italiaanse stoffen zijn, dankzij de innovatieve afwerking van Teflon Extreme door Para, water- en olie-afstotend, bestand tegen schimmels, vlekken, zout en UV straling. Dat allemaal terwijl hij nog steeds zacht en aaibaar voelt zoals natuurlijke stoffen. TempotestHome® heeft 6 jaar garantie tegen verlies van kleur en stevigheid onder normale weersomstandigheden. Bestaat uit: acrylvezels bestemd voor buitengebruik. Makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en neutrale zeep.

De vulling bestaat uit piepschuime microbolletjes met vormgeheugen, niet brandbaar.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen