wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Valentijnsdag - Pagina: 1

 
NeXtime Wandklok Loving YouNeXtime Wandklok Loving You
Deze grappige en vrolijke NeXtime Wandklok is really loving you! Hij zit vol met liefde en vertelt je elk uur in een andere taal hoeveel hij van je houdt. Daar kunnen sommigen nog wat van leren!
NeXtime Wandklok Loving You
Nordic Ware Heart BakvormNordic Ware Heart Bakvorm
Liefde is zoet en liefde gaat door de maag. Vooral als het je in een hartvorm wordt voorgeschoteld. Maak een grote taart op je verjaardag of verras al je gasten op een hartje als dessert.
lees meer
Le Creuset pan hartvormLe Creuset pan Hart

Deze luxe braadpan van Le Creuset is onmisbaar voor het braden,stoven of sudderen van gerechten. De vrolijke hartvorm maakt deze pan perfect voor een romantisch dinertje met zn tweetjes.

lees meer
Koelkast magnetenKoelkast Po√ęzie Liefde

Magneetgedichtjes op de koelkast zeggen meer dan woorden! Dat is de gedachte achter deze leuke gadget. Met 510 woorden kun je naar hartenlust rijmen en dichten. Er zijn twee versies: de originele en liefde!

lees meer
Qualy Sleutelhouder Vogelhuis dubbelValentijnstip: Sleutel vogelhuis

Het populaire vogelhuisje sleutelhouder van Qualy is nu uitgevoerd in een houder voor twee! Hang samen met je partner je sleutels weer op de juiste plek bij thuiskomst. Een handig vogelhuisje om nooit meer je sleutels kwijt te zijn!

lees meer
Chocotelegram: Ik Hou Van JouChocotelegram: Ik Hou Van Jou

De Chocotelegram bevat 14 chocolade blokjes (2 rijen van 7) met de tekst: Ik Hou Van Jou! Daarnaast kunt u ook nog een leuk gedicht toevoegen dat op een Lovekaart wordt geprint

lees meer
Plumen Design Spaarlamp E27Plumen Design Spaarlamp E27

Vanaf nu geen saaie spaarlampen meer, maar echte designlampen die gezien mogen worden! Deze energiezuinige lampen van Plumen hebben helemaal geen kap nodig. Draai ze in een fitting en laat deze bijzondere spaarlamp de ruimte verlichten!

lees meer
Barista on the goBarista on the go
Geniet nu overal van een verrukkelijke espresso! De Handpresso Wild Hybride is een ideale reisgenoot voor de koffieliefhebber. Het apparaat werkt zonder stroom en kan gebruikt worden met los gemalen koffie of de speciale E.S.E espresso pod.
lees meer
Philips Wake Up Light HF3510Philips Wake Up Light HF3510

40 dagen op proef! Deze prachtige Wake-up Light van Philips is voorzien van een zonsopkomst- en zonsondergangsimulatie, waardoor u heerlijk in slaap valt en op natuurlijke wijze weer wakker wordt.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures