Het hout, de natuurlijke uitstraling en het takje aan de voorkant zorgen ervoor dat vogels zich helemaal thuis voelen in het NeighBirds Vogelhuis. Door de handige vorm kun je meerdere vogelhuisjes bij elkaar hangen. Ruimte voor de hele vogelfamilie!

Puur en natuurlijk
Het NeighBirds Vogelhuis van Utoopic is handgemaakt van onbehandeld grenenhout. Het hout geeft het vogelhuisje een pure en natuurlijke uitstraling. Ook het echte takje aan de voorkant, waar de vogels op kunnen staan, straalt een en al natuur uit. Het huisje zal de vogels doen denken aan hun vertrouwde omgeving, zodat ze zich er helemaal thuis voelen en zich lekker zullen nestelen!

Hechte 'neighbirdhood'
Door de handige zeshoekige vorm van het vogelhuis kun je op verschillende manieren meerdere NeighBirds vogelhuisjes bij elkaar hangen. Door de huisjes naast elkaar, op elkaar of via een combinatie hiervan op te hangen creëer je een hechte 'neighbirdhood' voor de hele vogelfamilie! Op deze manier bied je gelijk een oplossing voor het lege nestsyndroom van moedervogels! Het vogelhuisje is door middel van de meegeleverde polyester band eenvoudig op te hangen aan een boomtak of een haak en kan eventueel ook aan een wand worden bevestigd.

European Consumers Choice Award
Het NeighBirds Vogelhuis van Utoopic is ontworpen door Adreu Carulla. Het design is in 2013 winnaar geworden van de European Consumers Choice Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan ontwerpen die innovatief, intelligent en daarnaast ook gebruiksvriendelijk zijn. Het Neighbird Vogelhuis kan dus met recht een winnaar worden genoemd!

Zijn de vogels hun huidige vogelhuisje beu? Laat de vogels dan op stand wonen met dit mooie Serax Porseleinen vogelhuisje. De wens van elke vogel met smaak. Hun gevleugelde vogelvrienden zullen jaloers opkijken als ze hun nieuwe optrekje tonen! Geef de vogels buiten een fijn onderkomen met dit Serax Porseleinen vogelhuisje. Het huisje heeft een strak wit design en is gemaakt van porselein. Niet alleen een fijne woning voor vogels, maar dit huisje staat ook nog eens heel goed in je tuin! Aan de voorkant steekt een houten takje uit waarop vogels kunnen zitten en uitrusten na een lange vlucht. Let op: elke houten takje is anders, dus ze kunnen afwijken van het takje op de afbeelding.

Tijdens de koudere dagen hebben de vogels moeite om voedsel te vinden. Help de vogels de koude dagen door met de Swing Time vogelvoeder van Fred. De vogelvoeder heeft het design van een autoband. Wanneer je de band vult met voer, zul je binnen de kortste keren gezelschap in je tuin treffen. Wanneer je dan uit het raam de tuin in kijkt, kun je genieten van een mooi uitzicht met vogels.

De band wordt inclusief een touw geleverd. Met dat touw kun je de vogelvoeder overal ophangen waar je maar wilt!

In deze Mussenvilla zullen alle mussen zich thuis voelen. Het beste is om deze nestkast minimaal 1,8 meter van de grond op te hangen. U kunt de nestkast het beste aan de noordzijde van een boom ophangen, dit is vanwege eventuele regen.

Esschert Design is gespecialiseerd in woon- en tuinaccessoires. Esschert Design biedt u een ruim assortiment aan producten zoals fakkels, vuurkorven en oppottafels. Het merk word gekenmerkt door haar moderne en klassieke uitstraling. Daardoor kunt u producten selecteren geheel naar eigen smaak! Tuinieren wordt ook in de stad steeds populairder en met de producten van Esschert Design wordt tuinieren nog leuker. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen.

 

Laat de vogels badderen in warme zomermaanden of voer ze wat extra bij tijdens de koude wintermaanden, met dit Blomus Fuera vogelvoederhuisje. De combinatie van RVS en hout maakt dit design extra stevig en mooi om te zien.

In de winter kunnen vogels wel wat extra voedsel gebruiken. Je kunt wat zaden op het tafeltje leggen. De vogels zullen lekker droog kunnen eten dankzij het afdakje. In de zomer kun je het afdakje eraf halen, dan doet het vogelvoederbakje dienst als verfrissend bad voor de vogeltjes.

 

Voer de gevleugelde vrienden tijdens de koude wintermaanden een beetje bij en geniet zelf van het uitzicht met de vogels in de tuin. De zaadjes zijn door de klep bovenin bij te vullen en zakken naar beneden, zodat de vogeltjes lekker kunnen eten.